reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moge Cie pocieszyc, że pierwsza ciążę przechodziłam nie wiedząc co to mdłosci, ból kręgosłupa, zgaga itp. Jedynie zaparcia mi dokuczały a poza tym biegałam jak skowronek.... teraz widocznie za stara jestem na takie imprezki ;D

reklama
Dziewczyny, mam pytanie!! Nie wiecie może jak często można robić w ciąży USG?? Jestem w 22 tygodniu ciąży i miałam już dwa razy, a właściwie to trzy bo przy okazji USG nerek lekarka zajrzała też do brzusia... Dziś byłam więc tak jakby po raz trzeci, a chciałam jeszcze pójść jutro z kasetą video. Martwię się jednak czy takie częste USG nie zaszkodzi dzidzi. Zresztą dzisiejsze USG robiła mi nie ginekolog tylko internistka i mam wrażenie, że za bardzo nie kumała o co chodzi na monitorze. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

usg nie jest niebezpieczne w ciązy. Mozna je robic tyle ile trzeba. Ja mam robione raz w miesiącu, czasem czesciej a przy ciazy zagrozonej usg może byc robione nawet co 2 tygodnie. Ty za 2 tygodnie powinnas miec zrobione usg prenatalne, polówkowe tzw. genetyczne. (40min. minimum)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D u mnie tez zaczeły sie w 4 tygodniu.... dokładnie na dzien po Bozym narodzeniu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry