Agak29
Fanka BB :)
No dobra Gosik ja Ciebie pociesze ;D mdlosci mialam tylko przez tydzien pozniej zniknely jak za odjeciem reki. Wiec z tym bywa roznie. Mam nadzieje ze Tobie tez sie upiecze. A tak wogole to mialam Wam powiedziec ze Tesciowa poszla do jasnowidza zeby sie dowiedziec co nosze w brzuszku, sama nie wiem czy mam sie smiac czy plakac z jej rozumku
No i dzisiaj byłam u Bielewicza (prof) i sama nie wiem juz co mam sadzic. Wyobrazcie sobie ze uznal ze skoro w 12 tyg mialam extra wyniki to on nie widzi powodu teraz ich powtorzyc, na USG mam sie zapisac za 3 tyg i jedyne co bylo mi dane to poznac swoja obecna wage i posluchac tetna (oczywiscie Maluszka)
Pomimo iz poprzedni lekarz mnie straszyl ze za niskie tetno to teraz bylo chyba ok bo slyszalam ze szybciutko bije i nic ani lekarz ani polozna nie powiedzieli. Dziwie sie tylko ze w tym wieku facet jeszcze pracuje wyglada mi na 70 lat - jest raczej mily ale nic poza tym o nim nie powiem. Aha wizyty wyznacza co 2 tyg wiec dzieki Bogu przyjmuje na fundusz. Ciekawa jestem co powie jak za te 2 tyg poprosze o zwolnienie z pracy. No nic pozdrawiam Was serdecznie i cieplutko. Nareszcie i na podworku zagoscila wiosna
No i dzisiaj byłam u Bielewicza (prof) i sama nie wiem juz co mam sadzic. Wyobrazcie sobie ze uznal ze skoro w 12 tyg mialam extra wyniki to on nie widzi powodu teraz ich powtorzyc, na USG mam sie zapisac za 3 tyg i jedyne co bylo mi dane to poznac swoja obecna wage i posluchac tetna (oczywiscie Maluszka)