reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
tylko że ja nic nie z włąsnego wyboru :-( mam w domku dużo rzeczy do zrobienia.... ale jak tylko sie pochyle lub za długo pomaszeruje brzucho robi sie jak skała i kłuje mnie szyjka:-( i tyle z moich planó na działanie.... energii mi nie brakuje... ale niestety boje sie przedwczesnego porodu... i sie oszczedzam... co mnie doprowadza do szału i jestem wk...... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja chce znowu fikac i brykać i sobie sama wszystko zrobić

Asiolku z tym brzucholkiem to moze zglos sie do gina. ja w podobnej sytuacji na twrdniejacy brzuch bralam Fenoterol i pomagalo .... wiec spytaj sie - chyba ze juz wiesz co masz robic z taka dolegliwoscia ???

Asiołkukochany, jak tam dzis samopoczucie? Mojego starszego syna gardło pobolewa - martwie sie, bo 7-go ma zabieg wycięcia migdała a juz raz odkładany był ze wzgledu na chorobę. wrrrr.

dziś miałam takie skurcze łydki że siedziałam i ryczała z bólu.... :-( i znów noc średnio przespana... a pogoda okropna ... skwar i wiaterku prawie nie ma :(

mi na skurcze pomaga rewelacyjnie magnez ale tylko z ciemnej czekolady albo kakao. Tego w tabletkach wogóle jabym nie lykała

reklama
Cześć babeczki!
W końcu ciepło. Cieszy mnie to zwłaszcza z powodu ubierania dzieciaków- mniej ubrań=szybciej=mniej nerwów ;D . No a dla mnie mogłoby być ciut chłodniej, ale nie narzekam bo w końcu dzieciaki zadowolone.
Wczoraj byłam na usg bioderek z Emmą i wszystko jest w porządku. A w piątek idę na "przegląd podwozia" do gina. Tym razem wybrałam Lenczewskiego i mam nadzieję, że to już ostatnia zmiana gina.
Asiołku na skurcze łydek niektórzy lekarze przypisują oprócz magnezu jeszcze potas, więc może lepiej zgłoś się wcześniej do gina. Zwłaszcza, że masz bardzo bolesne.
Pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry