reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a potasu mnustwo jest w soku pomidorowym Ostatnio odkryłam "Fit" wielowazywny pppppppppppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha. Dzis pół dnia wyzywałam się artystycznie, bo syn mnie poprosil, żebym mu się do pamietnika wpisała. Straszna sprawa. W dodatku haly nie moglam odwalić, bo wie, ze mamuska jak chce to potrafi. W koncu adekwatnie do samopoczucia malnełam mu Obeliksa (jest wielkim fanem) wykówającego w skale serce z jego imieniem. Potem musiałam wymyslić jakis wpis....oj było jeszcze gorzej bo niechciała typowych gryzmolek z pamietników pisac tym bardziej, ze moj syn sam pisze wiersze - nawet nagrode w konkursie wygrał).. W końcu napisałam cytat z Pana Kuleczki (polecam goraco te ksiazki) lekko tylko zmodyfikowany " Mama jest zawsze przy tobie - tylko nie zawsze ją widać". Mysle, że gusta artystyczne mojego syna zaspokoiłam. :D

reklama
a ja dziś szukałam życzeń dla Teściowej i Mamy na Dzień Matki :-)
i znalazłam i zmodyfikowałam i już mam
W dniu Twojego Święta Mamo, życzymy Ci zdrowia, szczescia, pogody ducha, uśmiechu od ucha do ucha i dziekujemy,że znosiłas to,
czego nie sposób było zniesć,że robiłas cos z niczego, że dawałas, majac puste kieszenie, że kochałas, gdy kochać się nie dało, że robiłas rzeczy niemożliwe z usmiechem.
Twoje Dzieci
Asia i Artur

A co do leków to włąsnie kolezanki z lipcowek mi doradziły magnez z potasem :-) same też miały takie skurcze łydek i to włąsnie lekarz wypisał... bo ja mam wizyte dopiero 9 czerwca... a teraz niemoge isc bo nie mam za co...

Cześć dziewczyny! Nie chcę zapeszać, ale już mi trochę lepiej z tymi mdłościami. ;D Oby był to początek końca udręki! Tylko zupełnie bez siły jestem i bez energii. Kompletny flak :( I apetytu nie mam, a raczej wikszość produktów mnie odrzuca. Najlepiej wchodzą mi gotowane ziemniaki, kefir, kanapki z topionym serkiem i sok porzeczkowy. Z nadzieją spoglądam w przyszłość ;D

Hello

ja wlasnie wrocilam z maista - musialm kupic sobie cos letniego bo mozna dostac cholery przy takiej pogodzie ... a z miasta jak wracalm to myslam ze sie poplacze bo juz nie dlam rady isc ... a w empek wolalm sie nie pchac ... bo staruszki na jurowiecka na rynek proly wiec ... tylko bym nerwow sobie jeszcze napsol w autobusie >:( i takim to sposobem ledwo doczlapalm sie do domu .... wrrry i wygladalm jak wielki pomidor na buzi i cieklo ze mnie jakbym w maratonie uczestniczyla .... >:( :-[

dzis bylam jeszcze na badaniach ... i jutro do ginexa na wizyte ... ciekawe co tam u nas slychac ::)

teraz lece sie klapnac do wyrka ...

milego dzionka kobitki :laugh:

buuuu... własnie się dowiedziałam, ze mój małzonek wraca dzis później z pracy :-[. Cóz, dopada nas szał budowlany - musi ławy fundamentowe wytyczyć, bo w poniedziałek beda fundament wylewac. Wspólczuje mu w taki upał z niwelatorem biegac po działce. Na szczęscie po przeciwnej stronie ulicy mieszkaja teście, to obiad będzie miał.

o ludzie   > G L O W A    MI   P E K A <     >:(     chyba na burze idzie ???

wybieram sie na fast fooda - no tak sie mi zachcialo ... i do tegpo frydek i coca-coli  ;D  full wypas ... heheh   :laugh:

a co tam musze sobie jeszcze pokozystac - bo pozniej kto wie kiedy to zjem ???  ::)   :-[

Tuska burza będzie na 102. U nas juz wiatr wielki sie zerwał. Fajnie, baaardzo lubie burze. A co do niezdrowego żeru to zamawiam je przez internet - dostałam adresy od Asiołka i sie rozpasam. ;D
a tak wogóle to idę sobie do fryzjera zrobic prezent na Dzien Dziecka ;D, umowiłam sie na baleyage bo włoski mam w zadziwiajacej kondycji a potem to pewnie nie za predko bede mogła sobie pozwolic na takie długie siedzenie u fryzjera ;D

no w sumie dobry sposob z tym dowozem ... podziel sie numerkiem telefonku na jedoznko ;D

ale ja mam ochote wyjsc z domku do ludzi ... bo i tak praktycznie ciagle siedze w domku ... :-[

u mnie tez wiatrzysko szalone ... naciagnie chmur i deszczu ... oj jeszcze nie nie nie - jak sie najem i wroce do domku .... :P

ale moze popadac ... powietrze bedzie superanckie :)

Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry