tuśka21
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny co do info na temat gronkowca ... poczytam sobie na ten temat i spytam sie ciotki jak to z tym u nich jest - w sumie cala moja rodzinka rozila na warszawskiej i zaden maluszek nie mila nic z tym wspulnego ... no ale warto sie spytac i wiedziec ... :
a co do pogody to ze wscieklosci nie mam na to slow ...
nie chce tu sypac wulgaryzmami ...ale tylko takie slowa mi chodza po glowce :
hehe
ale zawsze tak jest jak musze wyjsc cos zaltwic to niesty pogoda jest w cztery litery ... a juz tak sie cieszylismy z mezem ze wkoncu moze bedzie WIOSNA .... ale gdzie tam ???
co do nocki to tez nie bede komentowac ... mam pytanko do doswiadczonych mam ... chcialm sie was zapytac czy jak chodzilyscie w pierwszych ciazach i bylyscie blisko terminu - to czy podczas spania nie czulyscie bolu (no nie wiem jak okreslic to miejsce) hmmm :
w okolicy miednicy - tam gdzie koncza sie uda i sa zaczepy do miednicy ??? no chyba tak bedzie dosc zrozumiale wytlumaczone ... bo wiecie co ja mam takie potworne bole ze nie moge juz na zadnym boku spac ... w nocy az mnie budza ... jak by mi ktos cos tam wbijal albo jakbym miala potluczone kosci .... NAPISZCIE MI JAK TO U WAS BYLO I CZY WOGOLE COS PODOBNEGO MILAO MIEJSCE ??? i czy mowic o tym ginkowi ... bo w sumie nie chce wyjsc na jakas glupia .... :
Żużaczku nie zlosc sie .... :-* - przesylam pozytywne wirtualne fluidy -->
a co do pogody to ze wscieklosci nie mam na to slow ...
ale zawsze tak jest jak musze wyjsc cos zaltwic to niesty pogoda jest w cztery litery ... a juz tak sie cieszylismy z mezem ze wkoncu moze bedzie WIOSNA .... ale gdzie tam ???
co do nocki to tez nie bede komentowac ... mam pytanko do doswiadczonych mam ... chcialm sie was zapytac czy jak chodzilyscie w pierwszych ciazach i bylyscie blisko terminu - to czy podczas spania nie czulyscie bolu (no nie wiem jak okreslic to miejsce) hmmm :
Żużaczku nie zlosc sie .... :-* - przesylam pozytywne wirtualne fluidy -->