reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Własnie małzonek dostarczył wyniczki z labolatorium. Kurcze, żeby wszystko było tak dobre jak one :( I witaminek zadnych nie biorę...sztucznych.

reklama
Buuu a ja niedlugo murzyna zaczne udawac:) Te spacery z Iza po podworku juz calkiem spalily mi twarztylko cholerka nie wim jak nogi wyskubac i chodze zarosnieta:D

Hej. Co wy tak wszystkie o jedzonku? Naprawdę chce wam sie jeść? Ja mam 4 miesiąc i waga stoi w miejscu, a w 3 to nawet spadła o kilo...jeść jem, ale tylko jakieś warzywa, duzo picia i szynkę z chrzanem na razowcu...Pizzy i innych pask-foodów dawno nie widziałam...Siedziałam już na tarasie i nic nie robiłam więcej. lenistwo obezwładniające. No, pomodorową z bazylią na obiad, bo chłopcy lubią. Szykuja mi się dwa wesela na lipiec- i co ja na siebie włożę? W co sie ubrać, żeby nie wyglądac jak kopka siana? Sukienka? Spodnie z tuniką? Poradźcie! A włosy?Mam długie, ale może podciąć? No i gdzie kupić w Białymstoku buty na imprezę przystosowane do spuchniętych ciążowych stópek?Please o radę... ;)

Kalina co do wesel: moj osobisty patent który sie sprawdza: wydac troche kasy na extra fryzjera i strzelić sobie wystrzałowa fryzurę - wszyscy beda zwracac uwage na głowę i sie zachwycac. ;D Tylko uwaga, żeby nie przytrafilo ci sie to co mi ;D ;D dwa razy byłam lepiej uczesnana od mlodej hihihihihihihi..... nie wziełam pod uwage mega zdolnosci mojej fryzjerki. Włosow nie scinaj - na upały lepiej miec długie - podwiazujesz i nie leżą Ci na karku.
Hm... czy tunika czy suknia.... mam suknie szyta ze skosu i bardzo ładnie układa sie na wielgasnym brzuchu ale mimo to chyba lepiej wyglada kobieta w spodniach - najpeliej takich opływajacych z lejacego materialu i dłuższej tunice. Jakos tak mniej sloniowato sie tak czuję. Poza tym , jesli jestes wysoka możesz sobie fundnać kapelusik (baaardzo modne w tym roku) co tez optycznie zmieni proporcje - i z fryzura nie będzie takiego problemu.
Butki kupiłam sobie przefantastyczne na jurowieckiej na głównym placu w sklepie obuwniczym od strony parkingu, za całe 40zł. Wczoraj cały dzien w nich przechodziłam i stopki były zadowolone. :D

Dzis szoruje do ginka z wynikami. Musze go tez spytac co to z tymi skurczami moimi, bo choc sam odpuszcza to jakos często je mam (takie twardnienia brzuszka) moze to od tego ze mały tak dokazuje??

minia1976 takie nieuzasadnione humorki w ciąży to dość częsta przypadłość. Ja często bez powodu ryczałam. Ale może wyjrzyj przez okno- taki dzisiaj dzień piękny ;D .
Żużaczku ja też dzisiaj u gina byłam, może gdzieś obok siebie przechodziłyśmy ;D . Na szczęście "podwozie" w porządku, ale mężuś musi jeszcze trochę poczekać. To oczywiście żaden problem bo go tutaj teraz nie ma :P . No i czas zastanowić się nad antykoncepcją.
Miłego popołudnia.

No hej Dziewuszki - ja jak zwykle z problemami :( Mam pytanie do Mamusiek ktore maja juz chociaz jedno dziecko. Czy w drugiej ciazy tez jest tak ze jednego dnia sie czuje ruchy Dzidziusia a innego nie. Ja poczulam pierwsze ruchy na koniec 16 tyg teraz zaczelam 18 czyli juz tydzien a dzisiaj mam dzien kiedy nie czuje ruchow i bardzo sie boje :( Pociezcie albo wysylajcie do gina. Pozdrawiam Was sedecznie

czesc Dziwczyny

ja niestety jeszcze 2 w 1 - chodz przY takiej pogodzie to juz  bym wolala byc 1 z 1 hihihi

sampoczucie ok ... ale kurcze wyniki z moczu mam zle (jakies bakterie mi sie przyplataly - i nie chca sie wyniesc  >:( ) oprcz tego po antybiotyku dostalm drozdzakow i tez sie mecze z ich powodu ... ah zawsze jakos tak kurna jest  ... "jak nie urok to sraczka" no ale mozna przywyknac ....  :P

humorek w porzadalku ...

a teraz od rana (od 7:00) prasuje malutkiej ciuszki .... i pieluchy ... masakra ... taki upal i tu jeszcze od zelaska daje ... no ale musze to zrobic ... bo nie wiem kiedy mnie sily opuszcza i bedzie klopsssss ....  ::)

POZDRAWIAM I TRZYMAJCIE SIE ZDROWO  :laugh:

reklama
Hej
No to wróciłam do domku. Powylegiwałam sie 2 dni u tesciów, było bosko bo maja klime zainstalowana. ;D Dzis juz zaliczyłam upał w pełnym wymiarze.

Co do ruchów dzidziusia, to może tak byc, że w niektóre dni nic sie nie czuje. To wszystko zalezy od tego jak maluch sie ułozy. Np. byłam wczoraj na ktg bo sie słabo jakoś poczułam i mimo ze nie czułam ruchów malucha to KTG je rejestrowało. Dobrze, że ordynatowem porodówki w Bielsku jest przyjaciel mojej tesciowej, to nie musiałam sie denerwować a od razu pojechałam do szpitala. No własnie, bo tak nie po kolei pisze. Byłam wczoraj u lenczewskieo i powiedziałam mu ze sie niepokoje bo brzuszek mi za czsto twardnieje a on kurka nic mi nie przypisał, tylko mówi ze jak dalej tak będzie to mam na patologie sie zgłosic. A kto mnie przyjmie bez skierowania?? Bo nawet mi zadnego swistka nie dal, nic nie wyjasnił. wk. się straszliwie na niego i jak tylko do Bielska zajechałam to pognałam do tego Ordynatora. On mnie nareszcie zbadał jak trzeba, zrobił KTG i przypisał magnez i skopolan. Uspokoił mnie tez i od razu poczułam sie lepiej. Co znaczy odpowiednie podejscie! A co do lenczewskiego to własnie sprawdziło sie to co słyszałam - ze jest bardzo dobrym lekarzeem ale za czeto do szpitala kieruje niepotrzebnie (tak podobno jest we wszystkich prywatnych klinikach, ze nie chca lekarze podejmowac sie leczenia).
A huk tam, najwazniejsze, że jest wsio ok. A to twardnienie to może byc i jest całkiem normalne.

No własnie.... i suwaczek musze zmienic... bo po ostatnim usg przesuneli mi termin na 15-go sierpnia.... z 24-go... hihi... czyli na date jaka bioenergoterapeuta mi powiedziała jak byłam w 3 miechu. Wysmiał wtedy ten 24-ty i stwierdził, ze urodze między 1-wszym a 15stym. hihihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry