reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
W końcu trochę chłodniej. Ja jeszcze jakoś taką pogodę znoszę ale Emma znosiła to strasznie źle. Prawie cały czas płakała i w dodatku ma mnóstwo potówek- a ubieram ją b. lekko. No ale teraz troche odpoczniemy.
Tuśka już chyba rozdwojona ::) . Jak myślicie?
Agalu witaj w naszym gronie ;D .
Minia serdeczne życzenia urodzinowe :D .
Pozdrowionka.

reklama
Czesc Wam - moze jeszcze Tuska 2 w 1 tylko tak ja te upaly wymeczyly ze postanowila dzisiaj odpoczac:) jeszcze zostalo jej troche prasowania ja obstawiam na jutrzejszy termin - bedzie miala Dzidzia podwojne swieto.

No i chcialam jeszcze pozdrowic nasza nowa kolezanke:) Witaj w druzynie z nami duzo szybciej czas leci co chwilka ktoras sie sypie wiec mozna sie pocieszyc szczesciem kolezanki:)

DLA WSZYSTKICH NASZYCH DZIECIACZKÓW I MALEŃSTW TYCH W BRZUSIACH I TYCH "NA ZEWNĄTRZ" DUŻO SZCZĘŚCIA I UŚMIECHU ORAZ DUŻO ZDROWIA
Ja.
Miłego dzionka  ;D ;D

Wszystkiego dobrego w Dniu Dziecka Wam babeczki (w końcu każdy jest czyimś dzieckiem) i Waszym maluchom mniejszym i większym.
Ale mnie dziś energia rozpiera chyba okna umyję heheheh. A potem skoczę po duuuuuże lody i sama całe zjem. Niech bejbus też ma swoje święto :)

a ja wlasnie wrócilam od prof. od Toxo. Wyniki nadal stabilne i nie musze juz brac antybiotyku

uf

a co do oczek (kiedys pisalam, ze mnie inna lek. nastraszyła, że toxo może cos tam z oczkami robic), to najwaznijesze jest usg mózgu - bo to tam się zaczynaja nieprawidlowosci a dopiero potem może na inne organy przejsc, więc jesli mózg jest ok, to i inne powinno byc dobrze. pewnie to o te zwapnienia chodzi.
No to mogę sobie juz teraz choc jednego specjaliste odpuscic - bo juz nie musze do niej chodzic.

aha, cos mi ta prof. powiedziala, ze we wczorajszej gazecie był komunikat ze pan Tur juz uchwalił pepkowe. Słyszałyscie cos na ten temat?????

reklama
Oj zwiedzasz Ty Żużaczku tych specjalistów  ;)
Ja o pępkowym nic nie wiem. Zresztą mnie to nie dotyczy bo nie jestem zameldowana w Białymstoku  :(

Słuchajcie ... Mam jakieś dziwne przeczucia że Tuśka się rozdwoiła  ;D Tuśka jesli to nieprawda to sieodezwij czy coś ....  :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry