reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ojejku jak mnie tu dawno nie było....
Nie będzie burzy babeczki >:( Postraszy, powieje, powkurza i nawet kropla nie spadnie. Zobaczycie :(
Gosik, ale Cię kobietki nastraszyły z tymi mdłościami heheheh. Ja miałam mdłości góra tydzień i jadłowstręt może przez pięć dni. Więc głowa do góry to się niedługo skończy :) Mocno w to wierzę :laugh:
Pozdrówka brzuchatki :)

reklama
no ja juz jestem ... udalo sie nam przed deszczem ... no a tak apropo's to ciekawe czy cos kropnie z nieba ??? ja osobiscie wolalabym teraz zeby pogrzmialo niz zeby w nocy mialo padac i blyskac ... bo sie panicznie boje burzy (jak byla ostatnim razem ... to uciekalm do lazienki i tam czekalm az maz przyjdzie z pracy ... wrryyy >:( )

ale sie najadlysmy ... jupi ;D

Ja dzisiaj też zamówiłam pizzę, bo nie miałam siły nic gotować i udało mi się zjeść całe pół ;D
Minia, jesteś kochana! Mam nadzieję, że to przeraźliwe zmęczenie też nie będzie mi towarzyszyć cały czas. Śpijcie dobrze,

Czy wiecie cos na temat tych termometrów lub tej firmy?http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51554946 Przyznam, ze oferta brzmi zachęcająco, zwłaszcza ze przezyłam koszmar mierzenia temp. niemowlakowi zwyklym termometrem. Teraz mam elektroniczny hartmana, ale pomiar (mimo iz szybszy) w tzw. klasycznych miejscach. jakoś nie chcę stresowac malysza, chocby przez 1 minutke (tyle trwa pomiar).

mlask mlask ale u mnie fajne żarelko na upaly dziś. Kalafiorek zblanszowany (taki na chrupko)i przestudzony troche (taki żeby był tylko ciepły) i do tego smietana z rzodkiewką tarkowaną....

hello :)

ja dzis mam dziwny przyplyw energii i od samego RANA (od 5:00  ;D) ciagle cos robie ... bylam dzis na wizycie u gin. i jest ok - malutka zdrowa (tylko ze mam bakterie w moczu i musze brac Urosept i Furagin - no i za tydzien znowu na wizyte  :-[ )

tak wiec dzis zrobilam zakupki na Jurowieckiej - nakupowalam mega duzo warzyw  .... mniam mniam  no i oczywiscie TRUSKAWECZKI bo juz sie pokazaly ----- > nasze krajowe  ;D  ;D  ;D

u mnie dzis na obiadek - zupka kalafiorowa z siwerzusich kalafiorkow ... mniam  ;D + placuszki z mlodych ziemniaczkow + ogoreczki z gruntu ze smietanka + zimny kefirek do popicia ....  ;D   a na deser TRUSKAWY ZE SMIETANKA .... normalnie pyszota mniam mniam mniam  :laugh:  :laugh:  :laugh:

oprocz obiadku ... popralam dzis posciel ... no i wysprzatalm chtke na blysk ...

wiecie co az sama sie dziwie skad mam tyle energii ??? to naprawde zadkosc u mnie ....

no ale super pogoda tylko sprzyja dobremu samopoczuciu ----- >  :P

Pozdrawiam  >:D  Słonecznie i Wesoło :D

tak z ta energia Tuśka.... cos mi sie widzi, że za tydzien to ty sie juz z ginkiem nie spotkasz..... ;D

Ja takiej pary dostałam na 2 dni przed porodem ;D ;D ;D

no cos ty Żużaczku - nie strasz mnie :-[ ale z drugiej strony to juz bym chciala :laugh:

normlanie moge tancowac .... az sama w szoku jestem heheheh ;D ze takie kopyto dostalam ... ale skoncze obiadek sie najem i legne w wyrko ... bo malutka daje mi znac ze juz ma dosc dzisiejszego szalonego tempa ....

ale serio Żużaczku tak bylo u Ciebie przed porodem ??? czy to tylko tak dla jaj napisals ::)

reklama
Tak na serio to własnie tez energia mnie rozpierała, normalnie nie mogłam sobie znalesc miejsca, wysprzatałam dom, latałam jak królik w rui po miescie, czułam sie jakby mi ktos skrzydła przyczepił. A jak w końcu mnie połozyli na patologie ciazy (byłam prawie 2 tygodnie po terminie) to latałam w koszuli po wszytskich pietrach bo szlak mnie trafiał, ze w czterech ścianach musze siedziec - i tego samego dnia co mnie przyjeli ze zlosci rodzic zaczełam ;D ;D ;D AUTENTYCZNIE

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry