Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ufff ale ten czas leci - dzisiaj zaczynam 5 miesiac tylko ze moj suwaczek jakos sie przestawia po poludniu - dziwne. No i jeszcze 4,5 tygodnia do powrotu Karola. Wczoraj siedzac w wannie moje Malenstwo postanowilo sie ujawnic. Kilka razy przeslala mi kuksanca. Jakie to wspaniale uczucie
ja zaczynam miec dosc tych "kuksańców". Bogucha był bardzo spokojny a to jakis narwaniec rosnie. Prawie cały czas szaleje. I to pełna para - mam wrażenie ze wali mnie noga z przykurczu - podwija kopyto i z calej siły: łubudu! Wredne dziecko
Agak dlaczego piszesz o swoim Maleństwie "ona" ? Wiesz czy tak Ci się napisało...?
Asiołku właśnie przeczytałam w innym wątku że masz w domciu futrzaki. Napiszesz mi coś o ich obecnym zachowaniu i czy coś się zmieniło odkąd jesteś w ciąży ...? ;D
Nosy w górę wiosna jednak się zdecydowała :laugh: Obym tylko nie przechwaliła tfu tfu tfu.
Znikam dziś na jakiś czas do rodziców opróżniać im lodówkę hehehehe ;D
Ah żużaczku - sama już bym chętenie sie odchudziłaaaaa .... mam wielkiego brzucha .... mega wielkiego
troche sie mi oposcil ale jeszcze nie jest najnizej - chyba ze u mnie juz tak bedzie ;D
malo zagladam do WAS bo legace sie w lozku z powodu tej choroby ... juz wszytskie kosci mnie bola od lezenia - no ale jak mus to mus ... lepiej teraz polezec niz mala ma sie urodzic chora
a mnie cos dzis "osłabiło" na tyle że wczesniej weszlam pod kołdrę. Nie mogłam oddychac i było mi słabo. Teraz troche lepiej, mam nadzieje że jak sie wyśpie to będzie zupelnie dobrze.
Cos z mega polskiej rzeczywistości (pasuje do debaty nad pepkowym) > Napewno slyszałyście w telewizji o tej super naglasnianej OGÓLNOPOLSKIEJ akcji "Mamo, to ja - pamietaj o moim zdrowiu" która pozwala na bezplatne odwiedzenie specjalisty z maluszkiem (specjalista do wyboru: pediatra, ortopeda, neurolog, dietetyk, alergolog). WSPANIAŁA IDEA, AZ NIEPODOBNA DO NASZEJ KOCHANEJ SŁUZBY ZDROWIA. Zainteresowałam sie tym bliżej, bo "smierdział mi to na kilometr" (przeczucie jakies , czy co) a moze po prostu przesiąknięcie rewelacjami typu - pepkowe). No i co myslicie kobietki ;D????? W tej WSPANIALEJ, FILANTROPIJNEJ, CUDOWNEJ OGÓLNOPOLSKIEJ akcji bierze udział 5 (słownie - PIĘĆ) miast.
........................smiech pusty ogarnia