reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc Dziewuszki. Ja oczywiscie jestem nadal na etapie szukania dobrego gina i mam do Was pytanie czy ktoras z Was do Bieleckiego chodzila? Przyjmuje u mnie na osiedlu i to jest jego niezaprzeczalny atut a co wiecej to moze ktoras z Was mi pomoze :D
Pozdrawiam serdecznie

reklama
No i wyszło słoneczko. Własnie wróciłam z wizyty u doktora Przepieścia. Bardzo było sympatycznie poza tym, że musiałam czekać godzinę na swoją kolej. Ale sama wizyta- bardzo pozytywnie. Zbadał mnie, stwierdził, że macica jest powiększona, powiedział , że na USG jeszcze za wcześnie, przypisał kwas foliowy, kazał zrobić badania i wyznaczył następna wizytę za miesiąc. Porozmawiał, pożartował i dał swój nr komórki pod który moge zawsze zadzwonić jakby się coś działo. Jak na razie to jestem zadowolona :)

No i ja własnie wróciłam od Przepieścia. A nie mówiłam Gosik że będzie dobrze ;D Dzisiaj na jakiś kataklizm trafiłyśmy. Ja w zyciu tyle babeczek u niego nie widziałam. To pewnie dlatego że go dwa tygodnie nie było. Fajnie że jednak doktorek Ci się spodobał, tak wygladało bo wyszłaś z gabinetu uśmiechnięta ;)

Minia, szkoda, że sie nie ujawniłaś, bo ja nie mam pojęcia jak Ty wyglądasz, myślałam, że wystraszyłaś sie burzy i nie przyszłaś. Pozdrawiam!

Burza była extra. Wogóle, bardzo lubie burzę - nawet jak moknę ;D. To moje ulubione zjawisko atmosferyczne. Dziś maluch szaleje - moze dla tego że spał jak suseł. Teraz ma chyba czkawke bo uraczylam go na dzien dobry sokiem pomaranczowym. :laugh:

Cześć dziewczyny!
Żużaczku dziękuję za życzenia dla Gabriela :laugh: .
Wczoraj miałam robić tort ale niestety wyszło na to, że musiałam kupić. Emma cały czas domagała się mojego towarzystwa i 10 minut to było wszystko co sama wyleżała. Spokojna była tylko na rękach lub w nosidełku. Za ta dzisiaj mam zaj***sty ból pleców. Poza tym wczoraj Emma miała swój chrzest burzowy. Wracałyśmy akurat ze sklepu jak zaczęło lać i trochę ją pokropiło ale tylko po zewnętrznym ubranku.
Trzymajcie się i słonka nam wszystkim. ;D

reklama
;D Tym razem połóg przebiega bez jakichś sensacji, wszystko goi się "jak na psie". Właściwie już przestałam krwawić jakiś tydzień temu ale jeszcze trochę plamię. A czuję się naprawdę wyjątkowo dobrze bo myślałam że będzie dużo gorzej wspominając poprzednie porody. Czasem wieczorem jestem już padnięta. Dzięki za zainteresowanie. ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry