Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gosik na Wojskową nie trzeba się rejestrować. Po prostu przychodzisz i czekasz Jak chcesz to podam Ci godziny przyjęć. Wizyta kosztuje 50 zyli Ja się jutro wybieram do Przepieścia może się spotkamy ....? hehehe ;D
Może się spotkamy Godziny przyjęć znam. Chyba pójdę, żeby go wybadać. No i żeby on mnie tez wybadał ;D Znak rozpoznawczy- włosy długie do samego tyłka. A właśnie, czy to możliwe, że tak szybko marnieja włosy w ciąży? Właśnie je umyłam i przeżywam jakiś dramat, wogóle nie moge ich rozczesać, odżywka nic nie pomaga
Hej.
Ja chodzę do Gacuty i polecam z czystym sumieniem. Wizyta z usg 70 zł, bez usg 50. Poprzednią ciążę miałam z przodującum łożyskiem i 6 miesięcy leżałam w domu na no-spie i innych wspaniałościach. Teraz jest różnie, ale chucham na zimne...Nie mam cierpliwości chodzić pań stwowo...u Arciszewskich jest ślicznie, byłam u Lenczewskiego, taki miły pan w stylu profesora Oxfordu...trochę drogo z usg...jeszcze nie wiem, gdzie będę rodzić...na wszelki wypadek zbieram kieszonkowe. Dwa razy rodziłam w gigancie i jakoś to przezyłam- może teraz się zdecyduję- szkoda mi 1400 zł do Arciszewskich. Miesięcznie zarabiam w szkole 1300 jako polonistka..hi hi.
Gosik przez pierwsze 3 miesiące moeje włosy zyły własnym zyciem... matowe, skołtunione (tez sa dlugie) - nic nie pomagało. Tragedia! Potem gdy hormonki ustabilizowały się wszystko sie uspokoiło a nawet jest znacznie lepiej niz przed ciążą - mimo antybiotyku wloski sa lsniące, puszyste, rosna jak szatany i nie wypadają Kalina straszna sprawa mieć na forum polonistke i jednoczesnie miec dysgrafię ;D Kalinko, jak pierwszy raz zobaczyłam Lenczewskiego w tym jego sweterku to zapachniało mi jezioro i regaty........ (był czas, ze z moim mężem bralismy z powodzeniem udział w ogólnopolskich regatach)....więc całkiem miło mi się zrobiło
Ja zarabiam mniej... ale do tej pory byliśmy ja, Mężulo, pies i kot :-) na utrzymaniu :-) moim i Męża... no i bierzemy kredyt... i pieniązki na poród są przewidziane w tym kredycie... oczywiscie nie bierzemy go specjalnie na te okazje.. ale kwota 1400 zł już nas nie zbawi przy kredycie jaki bierzemy na wykończenie mieszkanka (bo ma jeszcze pare kosmetycznych rzeczy do zrobienia) no i na gadzety dla Dzidzi :-) bo to jest dopiero wydatek ihihihihi :-) studnia bez dna :-)
:-) Obawiam się, że pobyt w internecie :-) za dlugi i polonistów może oduczyć poprawnej pisowni :-) ja odkad siedze w necie - 6 lat :-) to nie potrafię napisac bez błedów nic kompletnie :-) przez to że nie używa się polskich znaków - jak pisze na papierze :-) potrafie o nich zapominać :-) a tradycyjne ortografy :-) to zawsze był moj niechciany przyjaciel ihihihi :-)
Cześć babeczki!
W końcu jakoś ustabilizowało się moje mleczenie i już od kilku dni mogę Emmę sama wykarmić. I z tego powodu obie jesteśmy weselsze ;D .
Dzisiaj moje średnie dzieciątko ma 4 urodziny. Muszę jeszcze zrobić tort i kupić mu prezent. Dobrze, że mam dziś czas do 18 bo ciotki obierają chłopaków z przedszkola i zabierają do Fikolandii.
Pozrawiam.
Widac ze Emka zadowolona - tak ślicznie uśmiechnięta.... :laugh: dokarmialas ja na poczatku? Ja troche sie obawiam tych scysji z pokarmem po cesarce - bo poprzednio jakos sobie poradziłam bez dokarmiania i ciagnalam prawie 2 lata teraz się boję, bo podobno moga być kłopoty z laktacja....oj
Cześć, cześć! Dziewczyny, co to za pogoda? Właśnie wstałam i brrrr jak okropnie. Na szczęście mogę sie jeszcze dziś powylegiwać. Nie wyspałam się jednak, bo nie mogłam zasnąć. Z tymi włosami to mnie Żużaczku pocieszyłaś, mam nadzieje, że u mnie też tak będzie. Betti, a gdzie rodziłaś?
Gosik... odpowiem Ci za Betti ;D bo ona zajęta urodzinkami. Betti rodziła na Zamenhoffa - wczesniej więcej napisała. Pogoda do bani przez mojego męża bo dzis rano odslonił okno, wpuscił słoneczko do sypialni i powiedział: ale sliczna pogoda, a mowili że bedzie lało! :laugh: