reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ma za swoje. Ale mój mąż np. nic nie zrobił a też zmoknie. Biedny żuczek. Przez takiego co to chwali dzień przed zachodem słońca ;D

Co to za pogoda do ch...y >:( Będzie w końcu ładnie ?? !! Ja tu się do dzidziologa wybieram a tu masz pada sobie :(
Mi Kalinka nie straszna :laugh: Moja mama jest polonistką i nie gryzie. Nie ma zboczenia zawodowego żeby ludzi po ortografii oceniać heheheh Kalina pewnie też ;D
Miłego dzionka babeczki i niech w końcu pogoda się poprawi w mordkę jeża ...

czesc babeczki ;D

chyba jednak nie ma widokow na lepsza pogode ... gdzies nam wiosna uciekla ... ???

list gonczy trzeba za nia wyslac ... heheheh ;)

jak taka pogoda to i moj humor podobny - od wczoraj mam ochote na plakanie i wogole humor jest do d*p* >:( - jakas drazliwa jestem i klotliwa - wszytko mnie denerwuje - ::) zmeczona jestem tym wielkim brzuchem ... po nocach sapc nie moge ... i jeszcze ta choroba ... ahh ah ah :-[

Tuśka, wszystko będzie dobrze. Obejrzyj sobie jakąś komedie to humor Ci sie poprawi. Ja właśnie wstałam z łóżka ;D Poprostu zjadłam rano śniadanie i znowu poszłam spać ;D Jak nie możesz zasnąć to staraj się tym nie przejmować, poczytaj książkę, albo coś pooglądaj. Odeśpisz w dzień. Wogóle niczym się nie przejmuj. Minia, ja też się dzisiaj wybieram. Moja pierwsza wizyta i trochę sie będę denerwować. Pozdrawiam ciepło :)

Heheheh Gosik ja też często tak robię :) Wstaję coś jem i spowrotem do wyrka a co :)Nie ma się co denerwować wizytą :) będzie dobrze :)
Tuśka ja proponuję po raz kolejny poukładać na nowo wszystkie rzeczy dla maleństwa:) Na pewno Ci się poprawi humor ;D

heeh dzieki za porady dziewczyny ... ale nic mi nie lepiej ... humor wisielczy i placzliwa na 102 ... mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bojak nie to chyba cos mnie trafi ..... :]

reklama
Tuśka, a może daj komuś w mordę ;D Bo najgorzej to nie rozładowywać negatywnych emocji ;D ;D ;D
Niech ktoś sie poświęci dla twojego dobra :D
Po burzy Ci sie poprawi, powietrze będzie lepsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry