Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gosik w tą największą burzę byłam w domku jeszcze
Przy okazji następnej wizyty pogadamy Gosik OK? Myślałam że sobie nie zyczysz takich znajomości heheheeh
Zapomniałam Wam powiedzieć że słyszałam wczoraj serduszko maleństwa ;D Puka szybciutko jak zegarek
Cześć dziewczynki. Jak tam dziś samopoczucie? Moje w normie tylko pogoda mnie denerwuje. Minia, jak mnie zobaczysz następnym razem to nie obawiaj sie mnie zaczepić Ja tylko tak wyglądam, ale wogóle to potrafie być sympatyczna Jak sie postaram Czy ty masz blond włosy?
Tuśka, jak żyjesz? Lepiej Ci?
Gosik... ciąze i my i każdy lekarz liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki - jest to ułatwienie... ja też nzam date poczecia ale mimo wszystko dzień porodu z ostatniej meisiaczki zgadza sie z terminem z usg :-) i to mi opdowiada i ani lekarz a ni ja mninie musimy tego przeliczac:-)
a nawet nie wiem na usg mi okreslili i tego się trzymam - ale cos czuje ze i tak będzie nie między 18tym a 24tym a raczej między 1-szym a 15-stym sierpnia