reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Gosik w tą największą burzę byłam w domku jeszcze :)
Przy okazji następnej wizyty pogadamy Gosik OK? Myślałam że sobie nie zyczysz takich znajomości heheheeh ;)
Zapomniałam Wam powiedzieć że słyszałam wczoraj serduszko maleństwa ;D Puka szybciutko jak zegarek :D

Cześć dziewczynki. Jak tam dziś samopoczucie? Moje w normie tylko pogoda mnie denerwuje. Minia, jak mnie zobaczysz następnym razem to nie obawiaj sie mnie zaczepić :) Ja tylko tak wyglądam, ale wogóle to potrafie być sympatyczna :D Jak sie postaram ;) Czy ty masz blond włosy?
Tuśka, jak żyjesz? Lepiej Ci?

a może Tuska juz zeszczuplała? ;D Uch... mój mały od rana dzikie harce wyczynia. Czy on wogóle nie spi??

Może tak być :laugh: Dieta cud ;D ;D ;D
Dziewczyny a jak wy liczycie tygodnie ciąży? Od ostatniej miesiączki czy od poczęcia? Bo ja od poczęcia.

Gosik... ciąze i my i każdy lekarz liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki - jest to ułatwienie... ja też nzam date poczecia ale mimo wszystko dzień porodu z ostatniej meisiaczki zgadza sie z terminem z usg :-) i to mi opdowiada i ani lekarz a ni ja mninie musimy tego przeliczac:-)

a nawet nie wiem :D na usg mi okreslili i tego się trzymam - ale cos czuje ze i tak będzie nie między 18tym a 24tym a raczej między 1-szym a 15-stym sierpnia

Gosikale to jest jakies bardziej skomplikowane - cos tam sie odejmuje czy dodaje - chyba te 14 dni :D

reklama
hej Dziewczyny

a ja dalej chora ... z anginy zapalenie oskrzeli sie zrobilo i siedze na antybiotykach do przyszlego tygodnia ... brrry >:(

Fajnie ze chodz pogoda sie troche poprawila - twu ... twu .... a mowia zeby "nie chwalic dnai przed zachodem słonca" ;D

pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry