reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zuzaczku, panstwowo bylam, tak zeby potwierdzic:) Najpierw czekalam 2 godziny w kolejce!!!!!!!!!!!!!
A potem pomimo moich uwag ze mam guzki na jajnikach, z jestem po operacji wyciecia gruczolakowlokniaka , oraz ze mam guzki na tarczycy zostalam zatwiaona expresowo..prawie zaocznie!

reklama
Cześć dziewczyny, cześć Monika. Wykończyć chcą wszystkich bez różnicy. Takie jest moje zdanie. A czeka się zawsze chociaż wizyty są niby umawiane. Paranoja. Właśnie dzisiaj próbowałam umówić się na wizytę do dr Przepieścia w psk i usłyszałam, że najwcześniej na 14-go czerwca. Fajnie co? Poza tym przyjmuje tylko we wtorki od 9 do 12, więc nie mam szans, bo w tych godzinach pracuję. Zrobiłam sobie dziś morfologię, bo jakoś tak mi słabo i w głowie mi sie trochę kręci, ale pani w laboratorium powiedziała,że wszystko ok. No to się cieszę.

A czemu do przepiescia? Słyszałam trzy opinie i wszytski bardzo złe. Kolezanka np. po spytaniu go czy może jechac nad morze uslyszała ironiczne: " a nie zacznie pani plamic?" To kurna , ona ma to wiedziec czy on?? >:( Po tej wypowiedzi przeniosła sie na Zamenhoffa.

Chyba zaraz zwariuję. O tylu lekarzach słyszłam już sprzeczne opinie, że mam mętlik w głowie. No to już zupełnie nie wiem kogo wybrać. Chyba sie zdrzemnę to mi się w głowie rozjaśni.

A ja własnie chodzę do Przepieścia i uważam że jest spoko. Żużaczku facet sobie po prostu żartował a Twoja kolezanka wzięła to poważnie. Przepieść taki jest i już. Ale ogólnie wszystko odbywa się bez nerwów i niepotrzebnego straszenia. Można z nim pogadać o wszystkim i jest cierpliwy. Jak zmienię o nim zdanie to Wam powiem heheheh. Co do wizyt u Przepieścia w PSK to nie do końca tak jest że tylko we wtorki przyjmuje. Ja chodzę do niego prywatnie więc może dlatego jak ma dyżur w szpitalu to schodzi na dół do gabinetu bez względu na to czy jest wtorek czy sobota. Gosik idź raz do niego na Wojskową to sama sobie wyrobisz o nim zdanie. Ja już tak mam że na zdaniu innych raczej nie polegam tylko wolę sama je sobie wyrobić :)

Minia, mojej kumpelce stwierdził łozysko przodujace... po 2 dniach była na zamenhoffa i okazało się, że absolutnie jest wszystko oki - łozysko na tylnej ściance jak marzenie a bolało ja bo miała infekcje drożdzycową jak cholera - tego Przepiesc nie zauwazył. ;D dopiero na zamenhoffa ja poleczyli jak trzeba. Cóz, ajk mówię , to nie moje opinie i masz racje, że trzeba samemu się przekonać. Bo jest cos takiego, ze od poczatku ktos nam podpasuje albo nie.

I bądź tu mądra kobieto. Minia a czy mogłabys mi podać telefon na Wojskową? Do jakiejś rejestracji czy gdzieś, bo ja tam dzisiaj też byłam, ale tam nie ma żadnej rejestracji. Acha, i napisz jeśli możesz ile trzeba zapłacic za wizytę. Zauważyłam, że jest tam też szkoła rodzenia. Od którego miesiąca można się tam zapisać? Czy któraś z Was chodzi do takiej szkoły? Pozdrawiam!

reklama
Gosikja chodziłam do szkoły rodzenia przez pierwsza ciażę. Byłam bardzo zadowolona. Nie pamietam od którego miesiaca, ale chyba od 5-go. Więcej na ten temat dowiesz sie z watku o szkole rodzenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry