• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u Witka juz drugi raz zrobily sie ranki w pachwinach. Zupelenie nie wiem od czego. jakby przypazone, ale bardzo czesto mu pamperta zmieniamy. Znikaja jak smaruje linomagiem:-(

reklama
Jakas zla passa u nas. Kysz ja. Agak sie nie odzywa, pewnie chora, u was tez, u nas tez, u Magdalenki tez...
zuzaczku nie wiem, skad te ranki....nie obciera mu nic? Tylko w pachwinkach?
A ten kciuk, shoomna- jak to mozliwe, ze od ssania trzeba do chirurga? Moze urazila gdzies i ssala, zeby nie bolalo?
U ns TROSZKE lepiej...byly trzy dawki antybiotyku i od 6 rano bez wymiotow, dwie pieluchy zapakowane, bez biegunki. Za to maruda straszny...rece omdlewaja..a jeszcze pisalam dzisiaj dokumenty do szkoly w przerwach, jak spal...
Teraz spi, a ja zasiadam do robienia strony www szkoly.
Pozdrowionka wszystkim chorym, uszka do gory!

Kalina, trzymajcie się. Ucałuj rzygająca mordkę;-) i niech juz nie rzyga:happy:
Joaś, nic na świecie nie zmusiłoby mnie do diety na której jestem oprócz...Zosi:happy: Idź na sanki, spalisz trochę kalorii:-D
Aż boję się pisać, że u nas wszyscy zdrowi, żeby nie zapeszyć:baffled:
Zima sobie o nas przypomniała:-) Im bardziej pada śnieg bim-bom...:happy:
Jakie macie metody, żeby wyciszyć dziecko przed zaśnięciem? Zosia zasypia tylko przy piersi:cool2: Z bujania chyba juz wyrosła, bo przestało działać:confused: Jak budzi sie w nocy(czyt. często) to też tylko pierś ją usypia. Na pewno nie jest głodna co godzinę:baffled: Przesypiała już całe noce bez jedzenia. Hm, nie wiem co z tym zrobić.

Jonatan w dzien spi wwozku, a w nocy w lozku. Jakos rozumie, ze jest noc i kladzie sie...ja przy nim. Zasypia przy piersi.Inacej nie umie. Bede sie martwic, jak go odstawie...wtedy cos wymysle.pewnie bede go lulac w wozku...i dawac butle do ssania...
Nic z tego calowania nie bedzie.
Nie lubie gargulcow.
ide spac, wy tez, migiem w pizamy!

Gosik gumowy młotek??

Kalinko, a może to grypa żołądkowa?? panoszy sie ostatnio i sroży okrutnie. A gardło przy niej wyglada własnie jak przy infekcji górnych dróg oddechowych.
Nasi lekarze tabelkami sie posługuja a leczenie to nie matematyka......
ach....jo.....
krecik.jpg

Leczenie to wolny zawód!
Tak mi powiedziała moja siostra, a co do jej umiejętności medycznych nie zgłaszam żadnego sprzeciwu:-)

Zdróweczka dla wszystkich potrzebujących. My dzisiaj mimo kataru i kaszlu idzemy na sanki:tak:.
PA pa Magdalenka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry