mania78
Fanka BB :)
Magdalenko, tak już niestety jest w naszym kraju, tyle trąbią o "firmach przyjaznych matce"
, a tu proszę mamy dowód, że takich firm to tylko ze świeczką szukać. A i nikt już nie patrzy na przyjaźnie,
Słyszałyście jaki model rodziny kreuje nam PiS? Pracujący ojciec i matka siedząca w domu z 4 dzieci (co najmniej)
, no i bilety za friko do teatru i kina. Co takiej rodzinie z kina i teatru jak nie mają co do ust włożyć!? Wteatrze mogą co najwyżej duszę nakarmić.
U nas sypie, więc nici ze spaceru. Mikołaj łazi mi po brzuchu i kolanach, sam nie wie czego chce. O ja wiem, czego chce, klawiatury, prosze, oto kilka słów od Mikołajka do cioteczek: fbn cf svcsccccccccsbvv vg x. Wystarczy, bo rozwali klawiaturę.
, a tu proszę mamy dowód, że takich firm to tylko ze świeczką szukać. A i nikt już nie patrzy na przyjaźnie, Słyszałyście jaki model rodziny kreuje nam PiS? Pracujący ojciec i matka siedząca w domu z 4 dzieci (co najmniej)
, no i bilety za friko do teatru i kina. Co takiej rodzinie z kina i teatru jak nie mają co do ust włożyć!? Wteatrze mogą co najwyżej duszę nakarmić.U nas sypie, więc nici ze spaceru. Mikołaj łazi mi po brzuchu i kolanach, sam nie wie czego chce. O ja wiem, czego chce, klawiatury, prosze, oto kilka słów od Mikołajka do cioteczek: fbn cf svcsccccccccsbvv vg x. Wystarczy, bo rozwali klawiaturę.
od znajomej na allegro...sześć różnych. wszystkie wziełam...

Magdalenka, ja mam okres wypowiedzenia dwa tygodnie hehehe