reklama
witam witam
u nas wszystko dobrze poalutko sobie rosniemy
dzidziolek troszkę daje o sobie znać
na razie bulgotki a potem moze da znac wiecej 
przytylam na razie poki co 3 kg i mam nadzieje duzo nie przytyc hehe
apetycik mam w normie a na mnie to duzo hehe
niedlugo usg polowkowe i mam nadzieje dowiedziec sie co mieszka w brzuszku moim
u nas wszystko dobrze poalutko sobie rosniemy
dzidziolek troszkę daje o sobie znać
przytylam na razie poki co 3 kg i mam nadzieje duzo nie przytyc hehe
apetycik mam w normie a na mnie to duzo hehe
niedlugo usg polowkowe i mam nadzieje dowiedziec sie co mieszka w brzuszku moim
Ż
żużaczek
Gość
joasioł buziaczki w brzuchaczek!
Kalina zamówilam!! Zamówiłam!! Najskuteczniejsze lekarstwo na myśli samobójcze i pryszcze...
Kalina zamówilam!! Zamówiłam!! Najskuteczniejsze lekarstwo na myśli samobójcze i pryszcze...

Magdalenka
Fan(ka)
Żużaczku wszelkim gronkowcom i innym paskudztwom mówimy PRECZ!!!
Joasiu to Ty kochana trzymasz linię! Jak ja wspomnę swoje przybieranie, to... chyba lepiej nie wsponać
Daj znać jak tam USG:-) Koniecznie zabierz męża ze sobą, bo to niesamowite uczucie usłyszeć serducho walące jak oszalałe, a człowieka jeszcze nie bardzo widać. Ja mojemu przy Małgosi tego nie umożliwiłam i do tej pory żałuję:-(
Kochane to nic dziewnego, że mój Matuesz ma kłopoty z nauką czytania - nigdy nie miał maty! Po co ja tych wszystkich lekarzy odwiedzałam?
Trzeba było zlecić wam diagnozę;-)
Kalinko a artykuł świetny! wyostrzony gdzie trzeba
czasem inaczej sie nie da żeby do kogoś dotarło, że sa rózne podejścia do sprawy
U nas chłodniej tylko spać mi sie chce...
Joasiu to Ty kochana trzymasz linię! Jak ja wspomnę swoje przybieranie, to... chyba lepiej nie wsponać

Kochane to nic dziewnego, że mój Matuesz ma kłopoty z nauką czytania - nigdy nie miał maty! Po co ja tych wszystkich lekarzy odwiedzałam?

Kalinko a artykuł świetny! wyostrzony gdzie trzeba

U nas chłodniej tylko spać mi sie chce...
Magdalenka ja trochę ciałka miałam już przed i wolę nie mieć więcej, troche mnie lustro załamuje ale będę się martwic po 
a co do sluchania serduszka niestety moj doktorek nie ma takiej funkcji i zastanawiam się czy nie isc gdzie indziej on tylko moze pokazac jak ono bije
a co do sluchania serduszka niestety moj doktorek nie ma takiej funkcji i zastanawiam się czy nie isc gdzie indziej on tylko moze pokazac jak ono bije
Ż
żużaczek
Gość
kurcze, wcięło mi post

Joasiah stetoskop do tego wystarczy
Minia REWELACYJNIE!!

Joasiah stetoskop do tego wystarczy
Minia REWELACYJNIE!!

Magdalenka
Fan(ka)
Tez uważam, że jest kolosalna róznica w odbiorze jak sie widzi jak maluch sie wierci i jednocześnie słychac serducho
Ale mnie na wspomnienia wzięło

reklama
Podziel się: