reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ale mi kregoslup boli
poszlam kupilam kwiatkow, sztucznego iglaka coby zrobic wiazanki swiateczne na grob tescia to taki prezent gwiazdkowy od nas
jutro i w ndz mam 3 zaliczenia na ktore sie nic nie uczylam hehe
a mam stos prasowania kurde zawsze na ostatnia chwile wszystko robię

reklama
Patrykowi rośnie temperatura. Teraz biedulek wstał z 39,1 , jedziemy na pogotowie po skierowanie do laryngologa. Nie wiem czy to uszy czy nie ale taka gorączka mnie przeraża

Widzę że znowu jakieś choróbska sie przyplątały... a sio!!
Ale czlowiek (kobietka) teraz zabiegany. Wy to jeszcze dodatkowo potomstwo na głowie, ja na razie tylko w brzuszku ;), więc jeszcze bardziej to odczuwacie. Ale dziś siedziałam u fryzjera i sie relaksowałam i nagle w radiu zagrali jakąś taką totalnie świąteczną melodyjkę.. i pomyślałam: jej to już zaraz! Człek przez tą byle jaką pogodę to już się zagubił w tym niby-grudniu.
Mania dzięki za zaproszenie - mam nadzieję że niedługo uda sie nam spotkać i poznac w końcu Mikołaja :-)

A propos, jakie plany na Sylwka macie? Ja to teraz nie najlepszy towarzysz - padam po 22 :(( Ale pochwalcie się, cobym mogła sobie porozmyślać :)
Właśnie odkryłam uroki mrożonych truskawek mmmmm mam ochotę mruczek jak kotek :cool2:
miłego wieczorku i sio choróbskom!

Plany na Sylwka, hehe. Ja na Sylwka zawsze pracuję, a w tym roku nie pracuję, bo mam niemowlaka, który ma zwyczaj zasypiać niedługo przed północą, natrąbiwszy się uprzednio mleka z mojej piersi:happy: A generalnie naszym ideałem obchodzenia Sylwestra jest nie obchodzenie go wcale i z kazdym rokiem jesteśmy temu coraz bliżsi :-p Ale my trochę dziwni jesteśmy:rofl2:

Bogucha będzie w telewizji 25go o 15.45 ale na regionalnej

przygotowanie nowego IDOLA
7244d6d20edefea5med.jpg

przed nagraniem
c3d1e046d492e9eamed.jpg

pzwiedzanie i przeszkadzanie
bf4644d3c752902amed.jpg

To nie uszy:D
To na 75 % zęby:)
Tylko nigdy nie brałam pod uwagę że od zębów można aż tak gorączkować. Ehhhhh w sumie cieszę się ze to nie ucho.
Pozdrawiam

Bogucha od zebów miał 40 stopni.

Zapytałam go dziś co mu się najbardziej podobało w TV. Odpowiedział, że pistolet... który miał ochroniarz.

reklama
Do góry