• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale mi kregoslup boli
poszlam kupilam kwiatkow, sztucznego iglaka coby zrobic wiazanki swiateczne na grob tescia to taki prezent gwiazdkowy od nas
jutro i w ndz mam 3 zaliczenia na ktore sie nic nie uczylam hehe
a mam stos prasowania kurde zawsze na ostatnia chwile wszystko robię

reklama
Patrykowi rośnie temperatura. Teraz biedulek wstał z 39,1 , jedziemy na pogotowie po skierowanie do laryngologa. Nie wiem czy to uszy czy nie ale taka gorączka mnie przeraża

Widzę że znowu jakieś choróbska sie przyplątały... a sio!!
Ale czlowiek (kobietka) teraz zabiegany. Wy to jeszcze dodatkowo potomstwo na głowie, ja na razie tylko w brzuszku ;), więc jeszcze bardziej to odczuwacie. Ale dziś siedziałam u fryzjera i sie relaksowałam i nagle w radiu zagrali jakąś taką totalnie świąteczną melodyjkę.. i pomyślałam: jej to już zaraz! Człek przez tą byle jaką pogodę to już się zagubił w tym niby-grudniu.
Mania dzięki za zaproszenie - mam nadzieję że niedługo uda sie nam spotkać i poznac w końcu Mikołaja :-)

A propos, jakie plany na Sylwka macie? Ja to teraz nie najlepszy towarzysz - padam po 22 :(( Ale pochwalcie się, cobym mogła sobie porozmyślać :)
Właśnie odkryłam uroki mrożonych truskawek mmmmm mam ochotę mruczek jak kotek :cool2:
miłego wieczorku i sio choróbskom!

Plany na Sylwka, hehe. Ja na Sylwka zawsze pracuję, a w tym roku nie pracuję, bo mam niemowlaka, który ma zwyczaj zasypiać niedługo przed północą, natrąbiwszy się uprzednio mleka z mojej piersi:happy: A generalnie naszym ideałem obchodzenia Sylwestra jest nie obchodzenie go wcale i z kazdym rokiem jesteśmy temu coraz bliżsi :-p Ale my trochę dziwni jesteśmy:rofl2:

Bogucha będzie w telewizji 25go o 15.45 ale na regionalnej

przygotowanie nowego IDOLA
7244d6d20edefea5med.jpg

przed nagraniem
c3d1e046d492e9eamed.jpg

pzwiedzanie i przeszkadzanie
bf4644d3c752902amed.jpg

Bogucha od zebów miał 40 stopni.

Zapytałam go dziś co mu się najbardziej podobało w TV. Odpowiedział, że pistolet... który miał ochroniarz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry