reklama
G
Gosik
Gość
Nie wiem co jest, ale padam dzisiaj na nos chociaż nic właściwie nie zrobiłam (poza zajmowaniem sie marudną Zosią, ona tez miała zły dzień). Czuje sie troche jakbym miała anemię, albo w ciąży była- każdy ruch to wysiłek
W. tez taki dzisiaj i głowa go boli. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Szczęście, ze mała juz zasnęła, wyjatkowo wcześnie jak na nią.
Kalina, walnij fotke mebelków. Normalnie z krzesła spadam. Pchły na noc! Pa!

Kalina, walnij fotke mebelków. Normalnie z krzesła spadam. Pchły na noc! Pa!
Gosik, oto wyjasnienie fenomenu bolących głów. Mnie tez bolało...i ez czułam sie pod psem.
W trojce mowili, że na sloncu sa niezwykle silne wybuchy , powodujce zaklocenia magnetosfery na ziemi, dzialania komorek i anten satelitarnych. No to moze i nas zakłoca, co?
W trojce mowili, że na sloncu sa niezwykle silne wybuchy , powodujce zaklocenia magnetosfery na ziemi, dzialania komorek i anten satelitarnych. No to moze i nas zakłoca, co?
Anetka75
Entuzjast(k)a
Witam:-) Piękna pogoda dziś. Byliśmy całą rodzinką w kościele. Magda dzielnie przespała cała mszę. I dobrze
Ja też nie bardzawo się czuję. Musze iść do gina, bo jeszcze nie dotarłam na kontrolna poporodową wizytę. Pewnie dlatego, że ciagle jest cos nie tak i zwyczajnie się boję tam iść. Ehh.
Wczoraj był pogrzeb mojej cioci. Zgasła niespodziewanie i przez zaniedbanie lekarzy. Smutno. Ciagle do mnie nie dociera, że ona faktycznie zmarła...
Jedziemy dziś na obiadek do koleżanki. Pierwsze wyjście na dłuzej z domu. Mam nadzieję, że też bedzie udane.
Kalinko, ja też trzymam kciuki. Blog pierwsza klasa!
Powodzenia w światecznych przygotowaniach!

Wczoraj był pogrzeb mojej cioci. Zgasła niespodziewanie i przez zaniedbanie lekarzy. Smutno. Ciagle do mnie nie dociera, że ona faktycznie zmarła...
Jedziemy dziś na obiadek do koleżanki. Pierwsze wyjście na dłuzej z domu. Mam nadzieję, że też bedzie udane.
Kalinko, ja też trzymam kciuki. Blog pierwsza klasa!
Powodzenia w światecznych przygotowaniach!
mania78
Fanka BB :)
Zaczął mi sie spóźniać @ i wczoraj postanowiłam zrobić test ciążowy, załamałam sie totalnie: Mikołaj będzie miał rodzeństwo!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa. Zrobilismy to tylko jeden raz i to zabezpieczeniem, a tu proszę niespodzanka. Ryczę juz drugi dzień, nic nie jem bo nie dam rady, po prostu sie załamuję. Powiedzaiłam tylko siostrze, jeszcze nikt nie wie. Dla Mirka tez to było niesamowite zaskoczenie, przecież wiem , że uważał. KUUUUr...........aaaaaa!
Mania, kochana, gratulacje!!!!!!!!!
:-) :-) :-)
Wiem, że teraz jestes wściekła, ale powiem ci, to, co mnie jeden mądry siwy lekarz powiedział- młoda mama jest bezcenna. Poszlam do niego po studiach po rcepte na pigulki, ale popatrzal na mnie i tak powiedzial. wszystko inne pani nadrobi, ale czasu pani nie nadrobi. Bylam na 4 roku, nie mialam, pracy, pieniedzy domu...
I powiem ci, maniucha, ze nadrobilam wszystko- skonczylam studia, dostalam prace, jakos koniec z koncem związalam. Nie zalamuj sie!
Nie placz! Abys tylko zdrowa byla!
Obys nie plakala, ze stracilas kochane malenstwo! Daj ci Boże sily, jak mawiają stare babki, jedno sie przy drugim wychowa. Popracujesz do czerwca jak dobrze pojdzie, a jak nie, urlop ciązowy jest 100% platny. Potem będziesz w domu ze swoimi skarbami...a może to dziewczynka? Cudowna,maleńkA kruszynka, która w różowa sukieneczke ubierzesz?
Cudownie jest miec rodzeństwo! Uszy do góry!
Niech zyje mania!
:-) :-) :-)
Wiem, że teraz jestes wściekła, ale powiem ci, to, co mnie jeden mądry siwy lekarz powiedział- młoda mama jest bezcenna. Poszlam do niego po studiach po rcepte na pigulki, ale popatrzal na mnie i tak powiedzial. wszystko inne pani nadrobi, ale czasu pani nie nadrobi. Bylam na 4 roku, nie mialam, pracy, pieniedzy domu...
I powiem ci, maniucha, ze nadrobilam wszystko- skonczylam studia, dostalam prace, jakos koniec z koncem związalam. Nie zalamuj sie!
Nie placz! Abys tylko zdrowa byla!
Obys nie plakala, ze stracilas kochane malenstwo! Daj ci Boże sily, jak mawiają stare babki, jedno sie przy drugim wychowa. Popracujesz do czerwca jak dobrze pojdzie, a jak nie, urlop ciązowy jest 100% platny. Potem będziesz w domu ze swoimi skarbami...a może to dziewczynka? Cudowna,maleńkA kruszynka, która w różowa sukieneczke ubierzesz?
Cudownie jest miec rodzeństwo! Uszy do góry!
Niech zyje mania!
Ż
żużaczek
Gość
mania no to Macgiwer będzie!! A co to zabezpieczenia były? Buhahahaha....
Gratulacje

Gratulacje

reklama
Podziel się: