Agak29
Fanka BB :)
Betti rozumiem Ciebie doskonale. Babka mojego meza ostatnio jak sie dowiedziala ze mamy isc z Iza do okulisty bo jak to lekarka powiedziala jedno oczko jej ucieka odrobinke powiedziala ze pewnie ja bedac w ciazy jestem tak nerwowa ze Ize w zeza wpedzilam. Normalnie az usiadlam z wrazenia:\ A tak wogole to sierpien stal sie najgorszym miesiacem w moim zyciu. Tyle ile klopotow mam teraz to dziw ze jeszcze z nerwow nie urodzilam. Dostalam pismo w MOPRu ze mam zwrocic im 2600 zl za nieslusznie pobrany zasilek wychowawczy, oprocz tego wczoraj sie dowiedzialam ze Wersal Podlaski sie rozpoda a my kupilismy u nich mieszkanie i czekamy juz okolo roku na podpisanie aktu notarialnego i niewiadomo kiedy to nastapi i czy wogole zwazywszy ze sie Prezesi rozdzielili. Nie wiem kobieki co mam robic, oszczednosci naszego zycia i moich rodzicow poszly na to mieszkanie a teraz taki galimatias. Mowie ze chyba jakies zle czasy na nas spadly. Do tego wszystkiego robilismy Izie badania moczu i w badaniu ogolnym wyszlo ze ma liczne bakterie w polu widzenia a lekarka nie czekajac na wynik posiewu dala antybiotyk. Jak odebralismy posiew to sie okazalo ze nic nie wychodowali antybiotyk Iza ma brac do poniedzialku bez potrzeby. Wezcie mnie podtrzymajcie na duchu bo juz czuje sie jakby mnie walec drogowy rozjechal. Życ mi sie doslownie nie chce. Buuuuuuuuu