reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Amelko ciesze sie, że w domu już jesteś. A jak każą leżeć, trzeba leżeć. lepiej za dużo ostroznosci, niż za mało (przynajmniej wybyczysz sie na następne 2 lata:-D:-D)

Domek budujemy na Jarzębinowej - scisle mowiąć jarzębinowej 28. To uliczki drzewkowe odchodzace od Kleszczelowskiej (zaraz za szpitalem w prawo).
jak jestes z Bielska, to może mi pomożesz??:-D:-D... niańkę znaleść dobrą?? od września. godziny 7.30 - 13sta z niewielka ilością obowiązków (to ma być raczej towarzyszka i nauczycielka);-). 4zł za godzinę:tak::-D:-D

reklama
Ja cały czas dbam o siebie :). Miałam nadzieję, że będę bardziej aktywna w ciąży, a tu niestety... Może w weekend na basen się wybiorę w Bełsku, bardzo fajny tam jest basen, polecam :)

Mama Aniołka 26.05.2006 r.

Żużaczku, mieszkasz niedaleko mojej rodzinki, która na Modrzewiowej mieszka. Pewnie niedaleko, z 5 minut drogi ;). A z niańką to popytam, popytam, może ktoś akurat się znajdzie ;).
Idę dalej porzeczki obierać, teściowa wczoraj całe wiaderko mi dała :). Zrobię kompot, a resztę zjem, uwielbiam czarne porzeczki!!!! Pozdrowionka!

Mama Aniołka 26.05.2006 r.

My jeździmy do Bielska, jak tylko mamy czas. Przeważnie w weekendy, średnio co 2 tygodnie Jak nie wyląduję w szpitalu, to pewnie i pod koniec sierpnia będę, także jakoś się zgadamy. Może zapisz mój nr gg w razie czego jakby co ;) - 2572569. Właśnie jem smorodinkę, pyyyyyszna ;).

Jeszcze nie wiem, ale pewnie w PSK albo na Zamenhofa, wszystko inne odpada :). Na razie chcę do szkoły rodzenia sie zapisać, ale to od 28 tygodnia dopiero. A Ty chodzisz do lekarza w Białym?

Witam!!
Amelkaa witaj;-)
Siedze i zasypiam przed monitorem.Ale pogoda wrr..
joasiah···super zdjecie w avatarku,dopiero moja mala tak wzgladala a teraz trzymam 10kg szczescia na rekach :happy2:hmm kolejna mala kobietka??czy sie pomylilam??wzglada mi na kobietke;-)
A co do zamenhofa to tez u nich rodzilam,tzn przez cc.
Kalinko··a zatem czekam na tel.w sprawie kotka.
Mala spi kuba rysuje a ja zmykam do kuchni konczyc pulpeciki z pieczarkami.
pozdrawiam

reklama
Do góry