reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Zosia nazywa głównie zwierzątka i to naśladując odgłosy. Poza tym mama, tata, kaka-jedzenie, psi- picie, ba- bajka, dzieci- dzieci , kh- chrupki, albo książeczka, albo kwiatek, pf- piłka, a jak chce iść na spacer, albo skądś wyjść- brum, brum :happy2: I to w zasadzie cały jej repertuar. Jakoś specjalnie go nie poszerza.
Pojechała dziś z tatusiem na weekend do Kętrzyna, do babci. Albo będę czytać książki i wylegiwać się w wannie jak planowałam, albo jutro zmięknie mi rura i wsiądę w pociąg i do nich pojadę.:-D Na co stawiacie?

reklama
O, widzę, że Was temat zainteresował:-D:blink: Dzisiaj to ja jeszcze do pracy idę. Więc opcja Mini odpada. Urządziłam sobie drzemkę poobiednią (2 godziny), czytelnictwo też było. Rozpusta! I na koncert idę wypoczęta i świeża. Szczęście niepojęte:-) Jeszcze szybki salon piękności, bez uwieszonej na nogawce jęczącej Zosi i fru! Alę będę dzisiaj grać!:-) A potem małe piwko. Kto idzie?:-D

Hej, witaj Ona! Czy masz na myśli spodnie ciążowe? Niedrogie to chyba tylko na ciuchach, albo na allegro.
Jednak zostaję w domu:-D Zosia świetnie się bawi, w nocy mnie nie szukała, nie zbudziła się nawet. Dotarłabym tam dopiero po 16-tej. Bez sensu.
Tak więc w nocy nikt po mnie nie skakał, rano nikt mnie nie zbudził, spałam ile chciałam, potem kawka i z tą kawką i z książką spowrotem do łóżka, potem godzina w wannie.
Planuję jeszcze trochę odgruzować i odskrobać mieszkanie, prasowanie, zakupy, sklep ogrodniczy odwiedzę może, może jakieś ciuchy, będę grać na skrzypcach, czytać książkę, może nawet wyżywać sie plastycznie, może coś upiekę, np. roladę z kurczaka, albo schab ze śliwką na kanapki, albo pasztet i normalnie sama nie wiem co jeszcze, tak będzie fajnie:tak:
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gosik ale masz fajne plany,szczerze zazdroszczę,zrób sobie Dzien Kobiet.:-)

WSZYSTKIM KOBIETKOM ZYCZE MIŁEGO DNIA

reklama
Do góry