reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No wlasnie. ;D Takie jestesmy. Kobiety pracujące, zadnej pracy się nie boimy. ;D
Ja oprócz uczenia dzieci polskiego udzielalam lekcji gry na gitarze, piszę piosenki dla zspołów i na teatralne przedstawienia....maluje obrazy na zamowienie...co sie da. A Zuzaczek jeszcze artkuly pisze, nie pochwalil sie. No widzisz, mania, zmiana pracy to nic strasznego. Tak jak zmiana wystroju wnetrz czy diety. No problem. Kolejny etap w zyciu...

reklama
Witam :-) Zakupy udane. Na szczęście udało nam sie kupić wszystko z listy. Najważniejsze, że kupiliśmy buty. Mąż zadowolony, a ja 2 razy:) Zrobił pyyyszne leczo i po obiadku padłam na godzinkę do łóżeczka. Jak mi doobrze:)
Jutro dość bogaty program rozrywkowy w miescie. Przy ratuszu wystawa twórców ludowych - kowalstwo, tkactwo itp. a pod Węgierką świeto borowika. Oby nie padało, to się przejdziemy.
Mi też pasuje sobota 23 o godz.16 ;)
MAnia, wszystko na pewno prędzej czy później się wyprostuje. Trzymam kciuki :)
Minia, ja jeszcze na chodzie jestem:) Możemy częściej.
Od poniedziałku zaczynamy chodzic na przygotowanie do porodu rodzinnego w szkole rodzenia, sama jestem ciekawa, co tam będzie no i reakcji mojego ślubnego. Podobno pierwsze zajecia są o samym porodzie:) Strasznie lubię takie spokojne domowe weekendy, idę się relaksować dalej. Pogodnego dnia!!!

Uf, puf :) Kąpiel coraz sprawniej nam idzie. Rachu ciachu i po strachu :D Nakarmiona, ululana i śpi. Jak ja lubię ten moment, choć nie zawsze trwa tak długo jak by się chciało :)
Żużaczku, u mnie do zdjęć to sie tylko kuchnia nadaje i sypialnia, bo są po remoncie, a reszta czeka zmiłowania. Jaden pokój to graciarnia z komputerem w roli głównej - królestwo W. Mamy tam niezwykle ciekawy wystrój ;) ;D Zwłaszcza oświetlenie ;D Zaraz wyślę Ci fotkę ;D

Zabójcze doslownie i w przenosni.
Rozumiem, już wszystko rozumiem.
ten czołg! Militaryste masz w domu! Jasne, jasne, milosnik czterech pancernych!Czolg, cha cha. Bomba u sufitu. pewnie każdy wchodzi i mowi: jezu, bomba!
Nie, no Gosik, ty to masz....bombowe zycie z nim, co?

reklama
Chciałam się tylko pochwalic że Patryk sam stoi nie jest to może jakis super wyczyn ale najfajniejsze w tym jest to że jak go trzymam za rączki to on je zabiera zeby samemu stac i wtedy na głos sie smieje:D Sam potrafi do 20 sec postac i potem siada na pupe.

Do góry