reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Gosik bardzo chętnie, tylko kto mi go zrobi??????

Oświadczam wszem i wobec, że Mikołajowi wrżnęły się 2 górne dwójki. Teraz czekać aż urosną. Koleżanka mi mówiła, że dobrze jest pójść do dentysty polakować, ale nie wiem, już teraz?

Albo kapiel ...ja tam sie kladę do wody z dzidzia i ona wypoczywa i ja. I leję oillan, plynna parafinę 84 %....tylko na wlosy dziala tlusciejąco, trzeba upinać. ;)
Gosik, napisali, że chustę jutro wyślą. Zrob nam zdjęcie z maleńką w zawiniątku, jak murzynska zona plemiennego kacyka!
Moje śpi...powklejalam ci zdjęcia, Żużaczku, ale chyba nic specjalnego, takie proste rzeczy.
ide wypic herbate i do roboty.
Jutro mam 6 lekcji....na 8.....

gosik oj, tak. lepiej nie. Wiatr dzis warjacki. I raz ciepło, raz lodowato.

Moja dentystka poradzila, żeby poczekac. Bo teraz maluszek i tak językiem zliże lak i nie będzie można dokladnie tego zrobic.

WIKTOR CHODZI​

Nie jest ze mna tak xle, uporałam sie z robota na jutro.
Mam już zaplanowane lekcje, spisany rozkład, sale, poalfabetyzowane dzieci...ok.
Moja klasa...takie maluchy wystraszone, 10 latki. Az mi świeczki w oczach stanęły, jak niektóre zobaczyłam. dziewuszki w dziwnych, plastikowych butach, spódnicy po starszej siostrze i bialej bluzce z jakąś okropna baskinka...Widać bidę az piszczy. I takie wygadane w dżinsach z kapturem też. I chłopak moro, na apelu, wszyscy bialo a on w moro. Dysydent jeden. ;D I klasowa pieknośc podlizywaczka, już oznajmiła mi, że cytuję:jak my sie cieszymy,że pani nas uczy!
Jutro normalne lekcje...zobaczymy. Uczę swego synka polskiego, ciekawe będzie zobaczyc go w akcji. ;D
Zakładam koło plastyczne w piątki. ;D
A w pokoju nauczycielskim ltlok...

No jak tam? Kręgoslupik uzdrowiony, dzieci połozone, Zosia utulona?
Noc taka potępieńcza....wyje u mnie wicher, deszcz chłoszcze szyby, a dzieci spią...syn czyta Anię z Zielonego wzgórza, drugi mruzy oczy przy lampce, trzeci posapuje małym noskiem. Mąz projektuje kuchnię dla Julii....a ja w ten skarpetowy czas wyciagam mięciuchne skarpety...bqabcia mi zrobiła cała kolekcje, kochana...mam w paski niebieskie, czerwone, zielone, rude, w brązach, z pietami innego koloru, z palcami drugioego koloru, dlugie jak podkolanowki, krótkie...cały wiklinowy kosz. Bo ja zmarźluch jestem. Tak więc na dzis mam moherowe szmaragdowe z czarnymi i zielonymi pasami. Miękko....ciepło...
Kominek dogasa...
No dziewczyny ruszcie i sie i napiszcie. kto wie co u Shoomny slychac? od polowy sierpnia nie pisze....
O Asiolka, Betty, Tuske strach pytać...nie pisza baby...
A Kalina skrobie jak najęta.
Mamo, a czemu ty jestes mniejsza od tatusia?A, bo samce sa wieksze, ja na to. Ale w dobranocce pani Pajakowa była wieksza od Pana Pajaka...
;)

Gosik, uważaj: cytuję

Witam serdecznie

Pragnę poinformować, że dzisiaj wysłaliśmy chustę NATI na podany przez Panią
adres.

Pozdrawiam i życzę, aby Pani przyjaciółka miała wiele radości z noszenia
Dziecka w chuście

Tomasz Zimniewicz
NATI Chusty

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

U mnie deszcz stuka w parapet. Małe śpi w łóżeczku, futrzate w nosidełku małego, a największe pluska się w wannie  ;D W kuchni jeszcze pachnie kolacją, czyli plackami z jabłkami i cynamonem. Powoli zabieram się spać ...
Na dobry koniec dnia:
ZĘBY SIĘ PRZYDAJĄ  ;D

img0796mediumik4.jpg

Witam z wichrowego wzgórza. Okna musiałam pozamykać, bo wiatr silny to może niekoniecznie, ale zimny straszliwie zaglada do mieszkania. Mam spory kłopot. W zesżłym roku zabudowaliśmy w koncu niedokonczone sprawy po poprzednich właścicielach mieszkania: wanna, pochowane rury i okazało się, że rura harmonijkowa łacząca sedes z odpływem trzyma tylko rok! No i zalewamy sąsiadów. Wczoraj cały dzien na nogach, przy okazji wymienimy sedes. No, niby wszystko załatwiliśmy, ale hydraulik, z którym byliśmy imówieni na tel...wyłączył komórke. Złosliwie czy jak? Na szczęście męża znajomy obiecał, ze dzis sie tym zajmie. Płakać mi sie chce. Jak pomyśle o pyle, który zalegnie w każdym kącie mieszkania. Ja nie czuje się na siłach, by sama to wysprzatać, mąż dzielnie obiecał pomoc, no, ale zobaczy sie, jak to bedzie wyglądać... W zeszłym roku mieliśmy rozgrzebane mieszkanie przez 3 miesiące i znowu mam przez to przechodzić?
Minia, fajne zdjęcie. Marcie się podoba nowa pozycja noszenia;D
Pozdrawiam serdecznie i gratuluję dzieciaczkom nowych umiejętności!

reklama
minia no zdjecie super!! ;D ;D
kalina a mój regalik robi sie?? ::) Gazety tu... gazety tam... gazety tu i tam...

Jestem opuszczona... mech mnie porasta w tym domu..... Teraz kiedy nauczycielki poszły do pracy to jeszcze smutniej...

Do góry