reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

wypisuję się z BB. Z tego co wymieniła kalina to znam tylko AM Jopkowa. Inne nazwy, nazwiska, imiona.... jak z kosmosu. jestem nieoczytana, nieobyta.... :-[

reklama
Rubik to "wybitna" postać ;) ;D Zawsze z W. mamy z niego niezłą polewkę. To taki Ktoś Nikt co ma talent jedynie do tego, żeby szum wokół siebie robić.
A oto zdjęcie z chustą i z misiem (specjalnie dla Kaliny :) , groteskowe nieco)
Nie mam siły pisać, padam na nos :) Dobranoc, pchły na noc.

Kalinko piękne!!!! Miodzio dla uszu, po kilku godzinach w hałasie szkolnym, aż miło na duszy się robi. Zamknąć oczy i marzyć....

Kręgosłup nadal boli, dzis przy okazji szczepienia Mikołaja, spytałam od czego to może być, powiedziłą, że od noszenia mego klocka. Waży 10,500 kg. Śmieje się że nie miesci się w żadnych normach, bo siatka centylowa nie obejmuje takich przypadków ;D ;D ;D. Od paru dni, nie chce mi spać, śpi po pół godziny 2 razu w dzień, nie wiem dlaczego. Wcześniej spał po 2 godz. 3 razy na dzień.

Kupiłam blender, Mirus stwierdził, że nie będziemy czekać na przesyłkę z allegro i kazał kupić w sklepie. Jak przywiozłam wściekł się ż ekupiłam chyba najdroższy jaki był, bo kosztował 115 zł. A właśnie, że on był najtańszy :( :( :(. Znów weszliśmy na debet.

M. był na dywaniku u szefa, wytknął mu błedy przy wszystkich zebranych, a potem powiedział, że ma być technologiem, wysyła go na szkolenia i ma być specjalistą w swojej dziedzinie. Zrozumiesz facetów??????

Gosik ślicznie wyglądacie z misiaczkiem przy serduchu. Sama słodycz! :laugh:

Kalina, zapraszam serdecznie  :) Nie mogę przesłuchać sobie tych rzeczy, bo W. znowu coś ściąga i net chodzi w żółwim tempie ::) Jutro.
Zapraszam, zapraszam! A oto miś ;D

Noo...
Zużaczku...ja lubie fado i takie klimaty...jestem dziewczyna bez telewizora, wiele lat nie bylo ekranu to się słuchalo nradia i plyt...od dead can dance'u po Claptona....Teraz troszke wyrosłam z mrocznych klimatów i wole np Keiko Matsui...smooth jazz....fado , ale leciutkie...Lubię Sjestę Kydryńskiego w niedzielki, zawsze staram sie posluchac...

A to Keiko dla was.Pieknie nudzi w tle, lubię ja mieć jak pisze coś w necie...

http://www.youtube.com/watch?v=XzqsWxau_gI

Dziś muzyczny temat nam wyszedł, co?
No bo jesien taka melancholijna, ten deszcz. Chcialabym zwinąc się w kłębek i przytulić do twojej ciepłej skóry- jest taki wiersz, bardzo na czasie...
Dziś mam skarpety czerwone w czarne pasy.
Jak tu wstać rano?

Ach, soul lubie taki leciutki. I Haendla. I Keitha Jarreta na fortepianie. Ale wiola to moje ukochanie. Tak, wiolonczela....Noc....księzyc jak łysy staruch podglądacz....do czytania Keats...

Season of mists and mellow fruitfulness,

Close bosom-friend of the maturing sun;

Conspiring with him how to load and bless

With fruit the vines that round the thatch-eves run;

;)

Kto oprócz mnie czyta na swiecie angielskich poetów?

reklama
Hej przede mną cięzki dzien, ide na rozmowe o prace ::) 9 pazdziernika zakladam aparat ortodontyczny...
Jakas zestresowana cięzko jestem :mad:
Chusta jest przesliczna, a mi na BB troche smutniawka
niby jestem a nikt mnie nie zauwaza :( z męzem sie wczoraj pokłocilam, jesienno - nostalgicznie
dziewczyny kalina i mania robicie dylpomowanego? bo mi nie odpowiedziałyście
ja zapijam smutki kawą, zycie mi się za szybko zmienia a ja nie mam nawet czasu na adaptację do nowego :-[
najchetniej weszłabym pod kołdre i tam została :mad:

Do góry