reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

mania....kosmiczne problemy.
:-)
Ja ucze 10-latków...dla nich problemem jest nazwanie kogoś okularnikiem....nie pozyczenie dlugopisu...
Co do pozywienia, ja swojemu daje 3 razy ziennie zupke...z kasza, platkami ryzowymi, zmiksowanym makaronem...ze dwa deserki, banan, jablko. Kisielek czasem. Kaszka raz na dzien z bebilonem. I cyca rano i wieczorem i w nocy. Popija soczki i hippa.
Emotikony masz jak klikniesz na dole pod polem wiadomosci idx do zaawansowanych. :-)

reklama
żużaczku ja glupia jestem, nie rozumiem. kapitalistyczna, bo z kremu czy z solarium?
A lato, że norme wyrobilo pięcioletnią???
Zawiła z ciebie dziewczyna.
Szukam spodnicy. Szukam spodnicy. Nie etno nie folk nie siermieznej, nie kiczowatej. ..o takiej....
rolandmouretbakerwoolandcashmereblendskirtxq8.jpg

Tylko u nas takiej nie moge kupic. Wszystko a la wczesna Maryla...z falban...brrr...a mnie sie marzy taka welenka, do tego wysokie botki, szary zakiet, fularek lub apaszka, wiktorianska bluzka z broszka....Pomarzyc mozna, co?

kosmiczny problem
az sie popłakalam ze złosci. Kupuje babskie pisma, bo pomaga mi to w redagowaniu wlasnych artykułów. no i przez przypadek w oczy mi sie rzucil cykliczny art. akcji podobnej do "chce byc piekna" czy jakos tak z TV (co robia sobie operacje, liposukcje, botoxy i takie tam) no i to jest to samo, tylko sponsorowane przez Claudie. Nazywa się "Młodsza z Claudią". no i zgadnijcie jaka kobiete w tym numerze pokazują......34 lata!!!!!! Moją rówiesniczkę....kanał... kanał..... kanał.... JESTEM STARA I SPARCIAŁA...O RANY.....:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:

mania nie mam jak wpasc.... Witek jest ostatnio jakims dzikim zwierzem....

Ok żużaczku, ale oferta aktualna, może jak sie Wituś uspokoi? Pobawią się chłopaki, hehe.Idę gotować zupkę dla synusia na jutro, trochę późno ale do 24 się wyrobię.

zużaczku....żartujesz? Ja tez mam zmarszczki mimiczne....smiechozmarszczki....nalesnizki na brzuszku...nie czuje sie stara. Chyba że jako Old, jak old Shatterhand....w sensie doświadczenia, hehe...apropos..Gosik, PODOBNY??
winnetoukm9.gif

Nie przejmuje sie takimi. mam wieksze problemy. Na stos claudie. Fuj.
Mania, witaj...ja tez w klub ie gotujących zupke wieczorami...jutro mam dyzur na 7 dwadziescia....

oj dziewczyny dziewczyny
lubię cię Kalinka, czasem jak czytam twoje posty to mi sie od razu robi lżej i chciałabym cię poznac na żywo :-)
a ja siedze i wybieram zdjecia do wywolania
cos czuje ze wyjdzie ich duzo a raczej ich suma do zaplacenia :baffled:
no ale to pamiatka tyle ile wyjdzie to wyjdzie
a ja strasznie lubie ogladac zdjecia i wam pokaze no ale niestety nie w sobote
aha i co do soboty to w nastepna tez nie bede mogla bo jade juz na uczelnie do Warszawy
jeden zjazd opuscilam ale juz nastepne nie moge

dobra ide juz spac
dobranoc dziateczki ;-)

Ja znacznie lepiej się czuję, tylko gardło jeszcze trochę boli. Zosia właśnie ładnie śpi, katarek ma nadal. Udało mi się przemycić trochę syropku, witaminkę i wapno. Przyjęłam taką metodę, że wszystko mieszam z moim mlekiem na łyżeczce i tak jej podaję i w ten sposób wiekszość połyka.
Kalina, nie miałam zamiaru się nadwyrężać, przecież to Wy miałyście przynieść papu:tak: Jestem wyluzowana pod tym względem:-)

reklama
Do góry