• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie na gg nie wydziwia. :-) Musisz sama przemowić hehe.
Dobrze, seler dla ciebie. ja zrobie cos innego, np....ciacho. Z kremem, dla tych co moga mleko.
Albo ciasteczka, ciasteczka to moja specjalność.
jak u mnie dzis cudnie....miske malin wlasnie z Jonatanem zebralismy, mam późną odmiane. Pycha! I dziwne brązowe grzyby odkrylam w burakach na zagonku. Podejrzewam niejadalnośc, ale jak uroczo wyglądaja w botwince!
Na obiad dzis były...pyzy z torebki. Rodzina mnie zaniedbuje, nikt mi nie gotuje. Zaraz zabieram sie za smażenie nalesnikow. Dwie godziny przy patelni i bedzie na sniadanie i kolacje....z kg maki...haha....

reklama
Koleżanko Joasiah. Surowo was upominamy. Albo obywatelko piszcie dokladnie o co chodzi, albo wcale. To nie serial wenezuelski, my tu chcemy dluższe odcinki wypowiedzi. czemu wsciekla na kogo na co i dlaczego. Konstruktywna dyskusja, obywatelko. Rączki na klawiaturke i pisać.

Czy myśmy umawiały się na 16-tą? Chyba tak.:tak: Wyślę każdej na priva mój adres. Zosiak jest marudny, ale temperatury nie ma. Często przestaje marudzić i zasypia jak kładę ja na brzuszku. I tak śpi sobie na brzuszku:laugh2:
Katarek jeszcze ma, ale to chyba raczej brzuszek ją męczy. Jak myślicie?
Znowu kupki nie ma juz drugi dzień. Czy to normalne?

Normalne, nienormalne. kazdy maluch inny. jeden robi 3 na dzien, inny raz na 3 dni...musisz porownywac ją tylko z nia...jak bylo wczesniej, jak teraz, co sie zmieniło....
Nigdy Jonatana nie kladlam na brzuszku. Balam sie, że sie udusi. On nawet na plecach chrapie...ale moja znajoma dwoje blizniakow tak kladla. I spały.
Nalesniki, nie uwierzycie, usmazone i...pożarte!!!! Co prawda nie mialam sily z kg...z dwóch szklanek maki zrobiłam...ale moje Nalesnikowe Potwory raz, po jednym w garść, po dwa i na dwr...i znów..i teśc..i mąz....osiem sztuk zostalo, ocalonych na kolację. Dzieciaki szaleja na podwórzy, wspinają się na drzewa, zakopują w sianie ( trawa pod lasem skoszona). 6 sztuk dzieci w3rzeszczy mi pod oknem. teśc poszedl z kanka po świeże mleczko do nalesników...ha...póki wróci, nie bedzie nalesników. Mąz pisze na laptopie. Starszaka zagnalam lekcje odrabiać. Mlodszy wrzucil koleżance but w krzaki i szukaja. Jonatan nie spi od 2. Ide go kapać i spróbuje powoli zblizyc do atmosfery snu i relaksu, nie domowego wariatkowa. Pa!

no więc tak
miałam pracować jako opiekunka już wszystko uzgodnione i mialam przyjsc w poniedzialek zeby sie zapoznac z obiwazkami itd...
ale to spotkanie co teraz bylam bylo krotkie tylko zapoznalam sie z pani corką
a ja pomyslalam ze napisze smsa czy jej nie przeszkadza ze z Łap jestem i cisza...
napisalam wczoraj smsa czy dostala moje smsy i w ogole nie odbierala mojego tel
a dzisiaj ze ona potrzebowala kogos z Bialegostoku bo ona musi isc do pracy nawet jak pociag bedzie w sniegu stal
tyle czasu mi zmarnowala glupia baba....

No to dobrze, że odkrylas wczesniej jej glupote i nie musisz z nia sie użerac. Co by bylo potem? Zgryzlaby ci serce. lepiej nie miec do czynienia z nie`czulymi ludxmi. Będa lepsi, świat nie jest wypelniony samymi egoistami. Glowa do góry!

Nie uwierzycie- u mnie wszyscy spią. nawet mąz! I dzieci. A ja wlożyłam ogromniasty, szary, wełniany sweter, grube skarpety, dzinsy i gotuję pyzy, haha. I dzban herbaty. mam noc dla siebie, ciemny, cichy dom. Bede czytac Pratchetta...albo sluchac muzyki na youtube. Zobacze. Na razie ide na herbate, pryciagne sobie wielki kubas do laptopa i zasiąde wygodnie. Hurra! Nie chce mi sie spac.

reklama
żużaczku no własnie nie stoją jeżdzilam pociagiem w te zimę srogą co była ostatnio moze sie spoznil pociag z 10 min gora 15 ale ludzie niektorrzy przezorni jechali wczesniejszym pociagiem
wlasnie mama mi powiedziala ze u cioci w bloku jest mieszaknie do wynajecia za 500 zl i o nic nie musze sie juz martwic a to sa dwa pokoje
i sie zastanawiamy nad tym
co o tym sadzicie?
z jednej strony te 500 zl by sie schowalo a z drugiej na swoim echhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry