reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Joasiach z doświadczenia starej mężatki... to jabym brała! Jak mawiają inne stare mężatki najważniejszy w małeżeństwie początek - najleopiej jak sie sami docierają, a nie krępująprzy rodzinie! Ale najpewniej to zależy od dochodów i relacji z rodziną, przy której mieszkacie.
Kalina ale Ci dobrze! Słusnie Ci sie należało. Dobrze, że Jonatan w lepszej formie.
Żużaczku nie kombinuj tylko sie koniecznie szykuj na to spotkanie, bo... wydaje mi sie, że tego Ci trzeba. Pobyć w towarzystwie prawdziwych kobiet, a nie tam jakiś laluni z przejaskrawionym własnym mniemaniem! Nawet jeśli ta lalunia była kiedyś Twoją nabliższą przyjaciółką! Nic nie złapiesz:no:

Gosik co do kupki... to moja dwójka robiła raz na 10 dni jak skończyła dwa miesiące:szok: Młodemu to nie przeszkadzało dokuczał mi tylko jak już miał zacząć robić. A Gośka... no cóż .... zaczynała mi dokuczać pół godziny po zrobieniu, czyli przez te 10 dni. Żadne sposoby na uregulowanie u nije nie skutkowały. Musiła z tego wyrosnąć. Teraz jak w zegarku:laugh2:
Dziewczyny ale ja Wam zazdroszczę tego spotkania!!!! Ale tak pozytywnie, nie zawistnie!!!!

Ja dzisiaj po jodze pozytywnie naładowana - rehabilitant mówi, że im regularniej i dłużej będę ćwiczyć, tym lepiej będzie z moim kręgosłupem. Czy jest jednak jakas nadzieja dla mnie:tak:
A jutro... ło matko - okulista Małgosi, mój dentysta, zwykłe sprawki;-) i... a dowieczora takm daleko!!!
Dobrej nocki kochane!!!!

reklama
Joasiah ten wstrętny babsztyl rzeczywiściejakiś nie dzisiejszy. Moja mama przyjeżdża pilnować Mikołaja z Czeremchy, a to 80 km stąd, 2 godz. jazdy pociągiem lub autobusem. I jakos się o zimę nie martwię, jak się spóźni, wtedy będę się martwić, a nie na zapas. I tak siwa już jestem.:(Ugotowałam dziś pyszny sos z papryki, bakłażana, pieczarek i pomidorów,mniam, mniam. Teraz czekam na mężusia, by posmakował dobroci (na noc). A co do Gosika, to nie mam pojęcia co przynieść, może rzucicie jakiś pomysł lub propozycję? Kalinko przyslij mi na priva ile składka?Uff, koniec tygodnia. Jutro tylko 2 lekcje na 11.45.:)))))))))Emotikonki dalej nie chcą się wklejać!!!

Własnie właśnie Żużak, Magdalenka ma rację :-) Kalina po ile zrzutka? Gosik dawaj adres, migiem :-) Joasiah jak Wam finanse pozwalają też bym brała. Po pierwsze na swoim i nikt się nie wpier...a, a po drugie ławtiej szukać pracy będąc na miejscu. A po trzecie będziesz miała bliżej do Nas :-) Kalina miłego wieczoru !!! mania u mnie też buźki tylko "na piechotę" działaja, wogóle cały HTML mam wyłączony ((co widać) i nie mam pojęcia jak go właczyć cholerka :-(

Joasiah, ja bym brała, bo lubie niezależność i święty spokój. Ale to zależy jak się tam czujesz (tzn. u teściów). No i co na to twoja druga połówka:confused: :-D Adres wyślę jutro. Zosia płacze. Pa!

A ja tez bym wolala na swoim mieszkać. Po slubie wynajęlismy cały domek, stary, chodniki ze szmatek, kibelek na dworze, piec kaflowy ale bylo super! 3 piekne lata! Potem 3 lata u tesciow...inne kalosze. teraz na swoim. najlepiej samemu. Pieniądze sa po to, aby sobie czynic zycie wygodniejszym, a co ci z pieniedzy, jak bedziesz miec te 500 zl w kieszeni, ale nieznośne zgrzyty w domu? A zgrzyty beda. Ja jestem świeta synowa i mam świeta teściowa, a i tak placzemy przez siebie. :-))
:-))
Co do skladki nie chce mi sie priva pisac, szczerze napisze tutaj- 23 zl. haha.
ide dzis do szkoly na pozniej to wam odpisuje...i daje link do Pieknego Świata Piekniusich Ciuchow. Niestety, niestety, we Francji.
Ale popatrzcie sobie, a co nam szkodzi.
lechateau.com

Cześć o poranku:-) Teściowa piecze kruche z brzoskwiniami:-p dzisiaj, bo dzisiaj juz wyjeżdża. Tak pachnie, że nie wiem czy dotrwa do jutra:-D
Chyba kupię aspirator "frida" do czyszczenia noska, bo Zosiulka męczy sie z tym gęstym katarkiem. Prawie 3 dychy kosztuje taki kawałek plastikowej rurki, pewnie jedyne na rynku to dyktuja sobie ceny. Ale gruszką to ja jej porządnie noska nie wyczyszczę, a meczy sie bidulka. Mój maleńki zasmarkaniec. Susłaczek smarkaczek:happy: Ja już praktycznie zdrowa.

Ciężka noc za nami :-( Około pólnocy usłyszałam, że mała szybko przełyka nadmiar śliny, potem zaczęła płakać, a jak wyjęłam ją z łóżeczka to zwymiotowała herbatką, którą piła przed snem. Nie mam pojęcia od czego to :-( Trochę kicha i coś tam się dzieje w nosku, ale tragedii nie ma. Pije herbatkę z wit. C i dzielnie nie dajemy się "tatowej" zarazie :-) Apetyt ma w normie, właśnie spokojnie zasnęła sama w łóżeczku, humorek też dopisuje. Nie mam pojęcia co jest :-(

miałam ponarzekać ale nie będę...
wszystko o pieniadze sie rozchodzi, tyle kasy z wesela poszlo ze szok
nic juz nie mowie
ladny dzien dzisiaj mamy u nas sloneczko swieci i juz piatek koniec tygodnia kurcze jak ten czas szybko leci :D

reklama
Wczoraj odwiedzili nas moi rodzice. Mąż skwitował nocną przygodę Marty jednym zdaniem "To wszystko przez tą czarownicę". Miał na myśli moją mamę :-( Nie odzywam się do głąba, ostro przegiął :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Do góry