reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam :-). Jejku, jak sie cieszę, że sie jutro spotkamy!!! I poznamy:)
Wczoraj była u mnie siostra, przenocowała nawet, tak się fajnie rozmawiało:tak:. Wróciła z mojej ukochanej Bukowiny Tatrzańskiej i ona opowiadała, a my wspominaliśmy ostatnie wakacje wgórach. Mam nadzieję, że nasze dzieciatko bedzie zdrowe i moze nawet w przyszłe wakacje sie uda gdzieś z nim wyjechać:happy:
Na usg się w poniedziałek umówilismy, mam nadzieję, że dzidzia jest duża. Sądząc po moim brzuchu, powinna być duża;)
Idę się za obiadek zabierać. Dziś wymieniają mi grzejnik w łazience, to emigruję z domu, żeby na to nei patrzeć. Czekam na info od Gosi. Udanego dnia!!!

reklama
Już, już wysyłam, mała zasnęła to mam chwilkę. Teściowa pojechała, jak sie żegnała z Zosią to się popłakała:happy: Zakochała sie po uszy. Kobieta anioł, nad ranem jak mała marudziła to wstawała i zabierała ja do drugiego pokoju i przynosiła mi ja tylko do karmienia, a ja sobie spałam spokojnym snem:tak: Nawet okna mi umyła chociaz stanowczo protestowałam.
Wiecie co, ja myślałam, że na allegro jest najtaniej a tymczasem za Fridę razem z przesyłką zapłaciłabym 33 zł a w aptece na Wojskowej 24zł:eek: :tak: Niedługo przyjedzie moja siostra i po drodze kupi mi to urządzonko. Zdam relację czy faktycznie to jest takie dobre.
Minia ja sie uchachałam z tej "czarownicy", ale rozumiem, że on to powiedział na serio, bo inaczej tez bys sie uchachała. Ja nie znam tych klimatów, bo my lubimy nawzajem swoich teściów.

Anetka a ja bede mogła podotykac twoj brzucholek :laugh2:
bo ja nigdy w zyciu nie dotykalam hihi
to dziewczynki na ktora sie umawiamy?
gosik podeslij adresik na priva

Gosik owszem uchachałabym się, gdyby nie powiedział tego w złości :-( Moja mama dla Marty oddałaby wszystko i gwiazdkę z nieba zdjęła. To jej jedyna wnuczka. Płakać mi się chce jak to pisze. Cholerka :-(

Minia jak Ci przejdzie to powiedz mezowi, ze bylo Ci przykro. To ze nie przepada za tesciowa, to nie znaczy, za moze Ci sprawiac przykrosc!!! Ja mam super meza, a tesciowa ... lepiej nie pisac (ale syna tez tak traktuje, tylko, ze to jego mama!) i mezowie nie dowalam jak mi tesciowa nadokucza! On poprostu chyba nie ma swiadomosci, ze to nie musi byc tak.
A Martucha ma pewnie jakas lekka infekcje i katar splywa jej po gardle i jak lezy to powoduje odruch wzmiotny.
Joasiach niestety pieniadze maja to dosiebie ze sie rozchodza okropnie szybko:-(

Ja bylam dzisiaj z Malgosia u okulisty (walczymy z zezem) i okazalo sie, ze z 37 stopni zmalal do 17 stopniu:happy: :happy: :happy: To podobno bardzo duzo! Gocha przeszczesliwa, bo nie musi juz zaklejac oka!!!!

Magdalenka no to suuuper, że taka poprawa :-) Mi już w sumie przeszło, ale nie wiem jak będzie jak mąż naburmuszony wróci ... Marcie wytarłam dziś nos wzasadzie tylko raz i nic się nie dzieje, jestem dobrej mysli :-)Wiecie, własnie dzwoniła do mnie pani z zaproszeniem na Akademię Zdrowego Rozwoju. Tak mnie zaskoczyła, że nawet nie zapytałam skąd ma mój nr tel. Nie przypominam sobie, żebym gdzieś go podawała .... hmmmm

Minia jak pisze Kalina trzeba rozmawiać:tak: (wiem łatwo powiedzieć, jak druga strona nie bardzo chce:confused: )! Jak przyjdzie naburmuszony to porozmawiasz kiedy indziej i już! A facetom jak sie okazuje przechodzi wolnie chumorzastwo niż nam:dry:
No właśnie to bardzo zastanawiające! Jaka operatywna!
A może wypełniałaś ankietę w paczce dzidziuś, które w szpitalch położniczych rozdają położne?

reklama
Heheheheh ja u fryzjera 6 lat temu byłam ostatnio jak do slubu się czesałam, a przedtem to w ósmej klasie podstawówki. Zmieniłabym w końcu fryzurę, ale chyba nie mam pomysłu i ..... odwagi :-);-)

Do góry