reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No to chyba wszystkim juz wysłałam. Jakbym kogoś przeoczyła to niech sie odezwie. Frida o niebo skuteczniejsza jest od gruszki. Ide do Zosi. Pa!

reklama
Dzięki Bogu, juz piatek, jak mawiaja Anglosasi. Co a tydzien upiornie pracowity byl...Halo dziewczyny, szarlotka sie piecze. Smetnie patrzę na pobojowisko w kuchni...maka na podlodze...pościel wietrzy sie na tarasie, trzeba pozbierać. Gary w zlewie pozmywac. Umywalka ludzkim głosem woła, żeby ja umyć. namoczyc białe. Ugotować Jonusiowi zupe na jutro. A Jonus okropny...drze sie...zasypia na siedzaco, w innej pozycji walczy jak lew. Czy ja wam mowilam, że dzis na obiad zjadłam kanapke? Z indykiem? Pyzy sie skonczyly. Nikt mi obiadu nie gotuje...mama wystarczy że dziecko pilnuje i pierze i prasuje....teściowa ma swoje sprawy ...W sumie moglabym jeśc to co reszta, czyli teśćiowie i mąz, ale mi nie pasuje. Mam dośc grzybow. mam dośc tlustych zawiesistych zup. lubie lekkie jedzonko...oliwe....mięsko z ziolami...buliony....Sztandarowa zupa mojej tesciowej tosoczewicza w ktorej stoi lyzka i plywaja skwarki. Wole kanapke.
Widzicie jak wybrzydzam? Ach...ide do roboty. Kuchnia sama sie nie zmyje. Klade Joncia spac i do roboty.

Salatka zrobiona, "przegryza się" w lodówce :-) Z Anetką umówione, idę prasować spodnie na jutro :-) Zbaczy się stare dżinsy :-) :-) Kalina to Jonusia trzeba usypiać heheheheh. Ja swojej po obiedzie zmieniłam pieluchę, wrzuciłam do łóżeczka z kilkoma zabawkami i poszłam do kompa. Po pół godzinie, zabawki umilkły, a ja tylko wyjęłam je z łóżeczka i przykryłam dziecko kocykiem :-) Fajnie mam :-)

Wrrrrr...dobrze, że nie na Żużaczka trafili. Ona dalaby popalic tym doktorkom z warszawskiej. Ja...ja bym pewnie na korytarzu rodzila, pocieszając te, co rodza na schodach, haha. Moja tesciowa twierdzi, że jakas kobieta w jej czasach na kartoflisku urodzila przy wykopkach, przeciela pepowine kamieniem i poszla kopac dalej. Wierzycie??

Nóż się w kieszeni otwiera:szok: To kryminał...ktoś mógł stracić zdrowie, albo życie nawet. Dobrze, że wyrobiłam sie przed tym remontem:no: Koszmar jakiś:sick:

No tez mysle że to jakas etnograficzna legenda tubylcza. :-)
Jonatan spi. Metoda- n ie klasc spac od 13 godziny. Padł jak tatarska branka na widok jasyru. A ja mam dwa nowe pryszcze na waszą czesc. @ się zbliża więc cerę mam cuuudną. Może sie nie przestraszycie? Minia, super jesteś. Spodnie na jutro prasujesz? Jak na egzamin haha. Kobiety sa doskonałe. ja tez obmyslam co by tu zalożyhc, żeby nie bylo zbyt odświętnie ( ostentacja) , zbyt codziennie( trzeba uczcic okazję) zbyt modnei, zbyt nie odnie, zbyt dojrzale, zbyt mlodziezowo...Kobiety sie dla kobiet ubieraja no nie?
zużaczku skrobnij jakis swoj dowcipny komentarzyk, brakuje mi ciebie. :-(
Nie wiesz że kalina i Zużaczek to jak Flip i Flap???Albo Przybora i Wasowski.
Agak, jak zdrowko maluchow?Przedszkolne zmory pokonane?
Magdalenka, daj fotke nowej fryzurelli.

alez sobie pospalam glowa mnie strasznie boli nawet po spaniu i wzięciu tabletki no ale jakos przezyję
kurczę kurczę to już jutro spotkanko :) gosik ale bedziesz miala tabun ludzi hehe

reklama
Hej...wszystko gotowe na jutro.
Dziewczyny, kto bedzie na pewno? Ja tak.
Qubas, pisałas do nas kiedys Kubeczku, czemu nie piszesz już? Nie masz ochoty na odwietki i poznanie sie wzajemne? mam kontakt mailowy z shoomna, ale ona nie może na razie, może z czasem sama więcej napisze....No kto jeszcze idzie na moja szarotkę? Minia, bo prasuje spodnie. Joasiah i Anetka. kto dalej?

Do góry