reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ja ide, jak wszystkie sztuki wizytujace i wizytowane będą 100% zdrowe. jestem specjalistka od zarazania sie, wiec nie chcę nic przywlec do swojego domu.

reklama
czesc dziewczynki w ten sloneczny poranek
mężus robi mi sniadanko mniam mniam chałeczka z miodzikiem az mi slinka leci
dzisiaj bede wybierala zdjecia do albumu zeby je wywolac :tak:
kurczę nie moge się doczekać spotkania z wami
niech już szybciej będzie ta sobota :-D

Melduję, że ja też na razie zdrowiutka i gotowa na sobotę. Zgłaszam sałatkę z tuńczyka :-). Jejku, jaka ładna pogoda! Aż chce się wychodzic z domku!
Idę dziś do doktorka przedłużyć zwolnienie i umówić sie na usg. Nie mogę się doczekać podglądania maleństwa. Ehh

nie mam, ale na własne zyczenie nie bede sie pchała w chrychające towarzystwo. To troche nieodpowiedzialne by było, prawda? Przedew wszystkim względem Zosi (latwo po chorobie wychodzowac jakiegos nowego klona wirusa). no ale to tylko zdanie starej głupiej matki.

Joasiah, to śpj, nie widzę problemu, dziecko ci nie płacze:-D
Anetka, doktorka pozdrów;-) , za tydzień też sie do niego wybieram na przegląd poporodowy.
Zróbmy tak. Ja w sobotę zapraszam. Zosi nie będziemy ciągać po rękach, żeby jej zbytnio nie narażać. Jeśli ktoś się nie zdecyduje z różnych względów (chorobowych lub losowych) przyjść to odwiedzi mnie w innym terminie. Tak wymyśliłam. Ok?
Teściowa właśnie obiecała upiec biszkopt. :tak: To i ja może skubnę:happy:

jestem...i duzo zdrowsza. Katar w fazie zaniku.
jestem tworcą nowomowy, widze że mój puchatkowy pomysl sie przyjął. Bo to fajne powiedzonko, zawiera w sobie optymizm, duża dozę naiwności, odkrywczego zdziwienia i milutkiej przytulności, co nie? Puchatkowo!
ja pieke szarlotke......i salatke z selerem zrobie jak kupie seler. Przyjade na miejsce...adres znam. Moge po drodze zużaczka łapnąć jak mnie nie wykopie z samochodu ( świezo odkatarniona jednostka ze mnie). prątkuję, he he jakby minia się zasmiala. Będe siedzieć w najdalszym kącie i udawac wrożkę zębuszkę.
Joasiah, ja pisalam juz, że wszystkie was lubie. :-) generalnie większośc świata lubię, poza jednostkami nienormalnymi. No, pedofilów bym wieszala za ratuszem na tym, hm...figginie. Podobnie nawiedzone baby, tyle że bez figgina. :-) Mam taką znajoma, która każda rozmowe zaczyna i konczy na zdrowej zywności. mam wyrzuty sumienia, że posiadam zołądek i zeby. wszystko jest trucizna i wszystko powoduje raka. ;-) mZ takimi mam duzo uciechy przy rozmowie, prostując co ciekawsze stwierdzenia.
Bo ja łasuch jestem...uwielbiam pyszne jedzonko. I mięsko. Wegetarian przyprawiam o mdlości...tyle że abstynent ze mnie absolutny, tak więc widzicie, nic doskonalego nie ma. ( karmi wypilam jak mnie nerki bolaly, czyli nieabsolutny).No ide, pa pa.

reklama
Kalina ja zaklepuję sałatkę z selerem buuuuuu. Już mam produkty dziś kupiłam. Nie rób mi tego, upiecz jakieś pyszne ciacho błagam :-) Aha i przemów proszę Żużaczkowi do rozumu, do serca, sumienia jak chcesz bo coś mi tu wydziwia na GG :-) :-)

Do góry