reklama
Ż
żużaczek
Gość
minia starczy dla wszystkich! jak trzeba to "dokleję".
dziewuszki, zmówcie paciorek za nasze zdrówko,zeby bakcyle smarkate nas nie wzięły z Witkiem i moglismy pojechac do Wawki.....
dziewuszki, zmówcie paciorek za nasze zdrówko,zeby bakcyle smarkate nas nie wzięły z Witkiem i moglismy pojechac do Wawki.....
Ż
żużaczek
Gość
minia no to juz znamy powód twojej figury - CZARY
joasioł milego białostokowania się
joasioł milego białostokowania się
G
Gosik
Gość
To i ja witam przy zbożówce. Teoretycznie cienką kawke mogłabym strzelić, ale bez mleka/śmietanki to dla mnie żadna przyjemność
Czy dzisiaj też jest ta Akademia Rozwoju?
Mania zdradź mi sekret jak Ty te pieluchy mocujesz

Czy dzisiaj też jest ta Akademia Rozwoju?
Mania zdradź mi sekret jak Ty te pieluchy mocujesz

G
Gosik
Gość
Byłyśmy z Joasią na Akademii Zdrowego Rozwoju. Joasia raczkowała i wdrapywała sie na olbrzymi fotel
a Zosia słodko spała w moich objęciach
Pogoda jest pięęęękna.

Magdalenka
Fan(ka)
Cześć dziwczyny!
Ale Was zaniedbałam, ale mąz ostatnio nie był w delegacji i przeorganizował mi życie, a do tego urodziny u kolegi Mateusza, pomoc samotnej sąsiadce (wykoniczyło mnie to psychicznie jak sobie pomyślałam, że np. moja mama tez mogłaby siezaneźć w takiej sytuacji
). No ale jestem choć na chwilę.
Z tymi bioerkami to różnie bywa. Niektórzy każą pieluchować, profilaktycznie
, żeby nie dawać na USG
. Na USG wychodzi dokładnie czy wszystko "celuje" jak trzeba i wtedy nawet jak w badaniu manualnym wychodzi źle to z małym wszystko dobrze. Czasem jest tak, że ma siewrodzone napięcie jedenj części stawu biodrowego i wtedy nie ma siły, nie będzie równo
Ale czmu oni nie pokazują jak to rozluźniać, to
grzecznie mówiąc nie wiem. Pieluchę rozszezrzająca wkłada sie między nóżki - najlepiej flanelową, bo grubsza - na pampersa. Dobrze tez staraćsie sadzać dziecko okrakiem na biodrze, lub jak większe, żeby obejmowało brzuch mamy czy taty.
O i szef wrócił...
do usłyszenia
Ale Was zaniedbałam, ale mąz ostatnio nie był w delegacji i przeorganizował mi życie, a do tego urodziny u kolegi Mateusza, pomoc samotnej sąsiadce (wykoniczyło mnie to psychicznie jak sobie pomyślałam, że np. moja mama tez mogłaby siezaneźć w takiej sytuacji

Z tymi bioerkami to różnie bywa. Niektórzy każą pieluchować, profilaktycznie

O i szef wrócił...

do usłyszenia
reklama
Ż
żużaczek
Gość
Pani Jesień zaraz po namalowaniu:
cała dekoracja:

cała dekoracja:

Podziel się: