reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
minia starczy dla wszystkich! jak trzeba to "dokleję".

dziewuszki, zmówcie paciorek za nasze zdrówko,zeby bakcyle smarkate nas nie wzięły z Witkiem i moglismy pojechac do Wawki.....

To i ja witam przy zbożówce. Teoretycznie cienką kawke mogłabym strzelić, ale bez mleka/śmietanki to dla mnie żadna przyjemność:dry:
Czy dzisiaj też jest ta Akademia Rozwoju?
Mania zdradź mi sekret jak Ty te pieluchy mocujesz:confused:

Byłyśmy z Joasią na Akademii Zdrowego Rozwoju. Joasia raczkowała i wdrapywała sie na olbrzymi fotel:-D a Zosia słodko spała w moich objęciach:tak: Pogoda jest pięęęękna.

Cześć dziwczyny!
Ale Was zaniedbałam, ale mąz ostatnio nie był w delegacji i przeorganizował mi życie, a do tego urodziny u kolegi Mateusza, pomoc samotnej sąsiadce (wykoniczyło mnie to psychicznie jak sobie pomyślałam, że np. moja mama tez mogłaby siezaneźć w takiej sytuacji:szok: ). No ale jestem choć na chwilę.
Z tymi bioerkami to różnie bywa. Niektórzy każą pieluchować, profilaktycznie:wściekła/y: , żeby nie dawać na USG:szok:. Na USG wychodzi dokładnie czy wszystko "celuje" jak trzeba i wtedy nawet jak w badaniu manualnym wychodzi źle to z małym wszystko dobrze. Czasem jest tak, że ma siewrodzone napięcie jedenj części stawu biodrowego i wtedy nie ma siły, nie będzie równo:baffled: Ale czmu oni nie pokazują jak to rozluźniać, to :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: grzecznie mówiąc nie wiem. Pieluchę rozszezrzająca wkłada sie między nóżki - najlepiej flanelową, bo grubsza - na pampersa. Dobrze tez staraćsie sadzać dziecko okrakiem na biodrze, lub jak większe, żeby obejmowało brzuch mamy czy taty.
O i szef wrócił...:baffled: :szok:
do usłyszenia

reklama
Pani Jesień zaraz po namalowaniu:
zmianarozmiarudsc03510ai3.jpg

cała dekoracja:
zmianarozmiarudsc03511bc3.jpg

Do góry