reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Nic z tego..za duzo rodziny na zdjeciach a oni niezycza sobie byc na forum.
Mąz sobie nie zyczy...i osoby publiczne były, obce....może gdyby to był zamknięty jak na siepniówkach, to bym Joasiu wkleiła, ale to otwarty do podglądania watek. Pociesz sie Jonatanem, to z dzisiaj.
A figure masz masz.

reklama
Żużaczku zdrówka!!! Patryka mocno tulimy i buziakujemy, będzie dobrze!!! Przecież kiedyś musi się polepszyć, prawda? Ja śpię w piżamach (najczęściej), czasem w koszulach ale nie przepadam, bo zawsze budzę się z całą koszulą pod szyją. Nie lubię spać w majtalonach, no chybaże mam @ ale wtedy nie mam wyjścia. Zimą lub w chłodne jesiene noce kocham cieplutkie piżamusie,mmmm, pod samą szyję :). taką seksowną miałam raz i nigdy więcej, niewygodne i krępujące, szczególnie przy mojej figurze. Wyobraźcie sobie słonia w stringach, no właśnie jakbyście widziały mnie w koronkach, hahahhahahahahahaDziś byliśmy w Kruszynianach, zwiedziliśmy meczet i jedliśmy tatarskie jadło, mniam, mniam. Całkiem miły dzień. Wieczorem przyszła bratanica i rozwiązywałam jej zadania z fizyki. Jest w liceum i nie bardzo kuma o co chodzi, więc skorzystała z tego,że ciotka fizyca i pomoże. Co poza tym? Rano kłótnia z mężusiem, potem o mały włos nie zapłaciłam mandatu za zaparkowanie w niedozwolonym miejscu, przy Kawaleryjskiej, horror. Pierwszy raz byłam w takiej sytuacji. Ale miły Pan Strażnik Miejski darował i upomniał, bo się rozpłakałam, że dzień do d..., pechowo się zaczął to pewnie i się tak skończy itd. Cierpliwie wysłuchał, spisał co miał do spisania i powiedział:"Proszę prawo jazdy i 10 sekund pani nie ma". No to ja co, du.. w troki i jazda do domu. Dzięki Bogu reszta dnia nie była już pechowa. Zabijecie mnie za topisanie. Raz a konkretnie ;). A ja i tak was lubię!!!!!!

Tych oczu to aż strach się bać:cool2: :-) Tak też sobie czasem myślę, że często zapominamy, że to nie jest wątek zamknięty i dosłownie każdy może to czytać, a w sumie często piszemy o bardzo prywatnych sprawach. A tak wogóle to spotkania w realu są the best:happy:

Bry dzień!
Jaonatanku, janiołek jak malowany...Błękitnooki, jasnowłosy... A ja mam taki sam kocyk w kwiatuszki!
Mam ciężką noc za sobą. Niby dziecko w drodze, a ja po nocach nie śpię...
Agak, biedulko, może zastrzyki wyleczą raz a porządnie dzieciatko? Tulę mocno i życzę szybkiej kuracji.
Mania, no to nie był taki całkiem do d.. dzień, skoro darował ci mandat. Popatrz na to z tej strony! Głowa do góry!
Kalinko, ja latem śpię w satynowych koszulkach, ale zimą zestaw obowiazkowy: ciepła piżamka, ciepłe skarpety. Dostałam z wyjazdu z gór od teściów takie niby kapcie do pół łydki prawie z wełny. Trochę przesadzili, bo czuję się jak zziębnięta babcia, ale liczą się intencje.
W sobotę w moim domu odbedzie sie wielkie meblowanie. Będzie juz ustawione łóżeczko... Gniazdowanie pełną parą.
Wczoraj przeczytałam list ojca, któremu zmarło dziecko w 34 t.c, z powodu odklejenia łożyska...się poryczałam...Rozmawiałam z Madzia i kazałam jej siedzieć spokojnie jeszcze ze 3 tygodnie! No to w nocy pokazała, że siedzieć to ona może, ale niekoniecznie spokojnie;-)
Mam nadzieję, że uda mi się odespac w dzień. Bo ostatnio nie dam rady spać , gdy ładna pogoda...
Kto ma ochotę na kawę??

Ja mam ochotę i dołączam ze zbożówką:happy: Anetka, ja pod koniec ciąży też nie mogłam spać, regularnie budziłam się w nocy, ale potem odsypiałam w dzień.

reklama
melduję się w troszkę słoneczny poranek :)
a ja dzisiaj muszę pranko zrobić żeby miec cokolwiek na wyjazd do Warszawy
Anetko co robisz jutro?
ojej głowka mnie cos boli jakos bleeeee
czekam na poczte o wlasnie widze podjechala

Do góry