reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
:wściekła/y:Mąż mi pokazał jak sie lepper z jakąs dziennikarka kłócil, filmik z netu. Ło matko. jak ja nie cierpie takich facetów....jestem przyzwyczajona do traktowania kobiet z rewerencja i normalnie bym szufla przyłożyła. A ona tylko" alez panie przewodniczący...alez panie przewodniczący...". Nie cierpie: słomy w butach, bzdurnej gadki, manier listonosza, obleśnego calowania po rączkach, ale takie byczki maczo mnie mierzą. Kobiety do garów! pójde do garów jak sama zechcę. Albo garem w potylice....Ja panią do sądu! W sądzie sie spotkamy! ja pania...ja pania...
Kiedys- słowo honoru- taki mi sie rodzic trafil jedneo z uczniów, który udowadniał mi protekcjonalnie, że my sie tylko bawimy w nauczycieli, i że państwowe pieniądze na nas wydane to obsłuiga leniów. Jakbyscie poszli kury w kurnikach wyłapywac, to byście sie, prózniaki, prace szanowac nauczyczyli. Oznajmił. Jak mi ręce świerzbiały....
Faceci niektórzy ( i facetki, bądxmy sprawiedliwi) o grom z jasnego nieba sie prosza...

mozna nawet jakiegos pokreconego patyka ciemnego dodac.- tak napisalaś
a wczesniej- pokręcona matka to i pokręcony syn
:-D
Jonatanowi zalożylam teraz rekawiczki na obie lapki, ale mam komedie...nie wie jak to zdjąć...:-D

Dawid zobaczyl w katalogu Quelle takie cos i kategorycznie żąda na gwiazdke...
499 zl...chyba pekne...ze smiechu. Kto za tyle kupuje dziecku prezent, znacie kogoś? Ja nie.
8443199b600ed7.jpg

Kalinko dlatego ja przed Toba, Minia chyle czola nie tylko w dniu nauczyciela.
Ja ostatnio mialam do czynienia wlasnie z taka kobieta - nibz moja kolezanka. Ale teraz jak mi przeszlo to mi jej szkoda:no: ale kolejnym razem to powiem dziendobry i szybko mine. W tym przypadku moge sobie na to pozwolic:baffled:

A naczynie tez mi sie bardzo podoba. Z tymi Zuzaczkowymi pokreceniami tez - juz sobie wzobrazilam:-)
Milej reszty niedzieli:-)

Witajcie! Wróciłam właśnie od mamy:-)
Niedzielny obiadek mniamusi. Jak wracałam, to zmokłam okrutnie, a takie słoneczko było:eek: Ale już w domku:-D
Strasznie dużo napytlowałyscie ;-) Nadrabiam zaległości forumowe. Miłego wieczorku!!!

No wiesz co Anetka...coz to jest, te dwie stroniczki...;-)Wiesz dlaczego z tik-taka zrezygnowalam? 60 stron za jeden dzien napiusaly tam baby, umarlabym w takim tempie korespondując. Magdalenka, jak tam roslinki? Czytalam twoje rady odnosnie kokornaku i wiesz co, u nas on wymarza, trzebaby w pojemniku hodowac, a co z tym owinieciem sie wokol podpor, ja rezygnuje z niego...nawet wiciokrzewy mi wymarzly, taka u nas Syberia.
Co do roslin pnacych, to tylko dzikie wino i bluszcz niesmiertelny....piekne kolory teraz ma wino, same rubinki.

Panie: już pora. Wielkie było lato,
Cieniom zegarów pozwól - niech się dłużą
i po obszarach pozwól hulać burzom.
Owocom każ dopełnić się, a jeśli
potrzeba, daj im ze dwa dni gorętsze.
Do dojrzałości nakłoń je i ześlij
słodycz ostatnią w ciężkie wina wnętrze.
Kto teraz domu nie ma, już go nie zdobędzie.
Kto jest samotny, ten zostanie sam.
Czuwać i czytać, listy pisać będzie
długie i po alejach - tam i sam -
błąkać się w liści niespokojnym pędzie.

To Rilke.

Śliczne, aż ciarki ida po plecach. Wielki on był, ten Rilke....pokłony Magdalenka, przed nim, nie przed nami. ;-)
A u mnie dzis tez lalo, ale nie wyściubiałam nosa, Anetko.

Tylko ogień, grzanki i herbata

Widzisz Kalinko ja jeszcze nietety nie mam duzego doswiadczenia:-( ale staram sie jak moge:tak: Mysle, ze to jednak tez zalezy od szczescia:-) Nam w ostatnia zime wymarzl piekny bluszcz /podobno niesmiertelny:-) /, a u sasiadow jednych, drugich miewa sie jakby zimy nie bylo;-).
Anetko, a co Madzia na to zmokniecie?;-) O obiadek nie pytam, bo mysle, ze tak samo zadowolona jak mamusia:-)

reklama
Wykład mojego starszego syna na temat anatomii: (sprzed sekundy)

dziewuchy tez maja jaja, ale pod skóra a te co nie chca miec dzieci to sobie spręzynki wpinają.

Do góry