reklama
Ż
żużaczek
Gość
... ja osobiscie zaciekle ci zazdrosciłam..... sama znów bym sie gdzies wyrwała

Magdalenka
Fan(ka)
Moja córcia pierwszego dnia w przedszkolu tłumaczyła opiekunce, że nie do końca sama umie siusiać. Zaskoczona opiekunka zaczęła dociekać dlaczego i użyskła opowiedź:"Bo ja nie mam SIUSIAKA!".
Ż
żużaczek
Gość
magdalenka

Anetka75
Entuzjast(k)a
Dzień dobry:-)
Żużaczku, Magdalenko - teksty Waszych pociech powaliły mnie hihihi
Czasami brakuje mi mojej pracy, tej naturalnosci dzieciaczków, obserwowania jak odkrywają świat, który dla nas wydaje się taki oczywisty;-)
Kalinko, piękny wiersz...
Magdzie nic deszcz wczoraj nie zrobił, bo się ciepło ubrałam
. Pogoda już jesienna, a jeszcze niedawno nic nie wskazywało, że tak nagle zabraknie słońca. Nie mogę się przestawić, że o 19 już jest bardzo ciemno. Wydaje mi się, że dni tak szybko mijają...
Ustawiliśmy łóżeczko, mamy wózek, a w nim leży zimowy kombinezonik, który choc trochę przypomina maleństwo. Chodzę sobie co jakiś czas popatrzeć na ten maluszkowy kącik i od razu mi sie humor poprawia
Taa... Odliczam już dni...
Postanowiłam trochę zwolnić tempo życia. Mam całą listę spraw do zrobienia, ale obiecałam sobie, że nie będę szaleć. Najwyżej w szafie bedzie dłużej nieporządek
Cieszę się, Żużaczku, że widać efekty Twego odchudzania, bo nic tak nie wynagradza naszego trudu, jak pozytywna zmiana zauważona przez najbliższe otoczenie
A ja solidnie przytyłam. No cóż, prawda taka, ze folguję sobie teraz na maxa, oj bedę ja płakała na diecie, oj będę
Żużaczku, Magdalenko - teksty Waszych pociech powaliły mnie hihihi

Kalinko, piękny wiersz...
Magdzie nic deszcz wczoraj nie zrobił, bo się ciepło ubrałam

Ustawiliśmy łóżeczko, mamy wózek, a w nim leży zimowy kombinezonik, który choc trochę przypomina maleństwo. Chodzę sobie co jakiś czas popatrzeć na ten maluszkowy kącik i od razu mi sie humor poprawia

Postanowiłam trochę zwolnić tempo życia. Mam całą listę spraw do zrobienia, ale obiecałam sobie, że nie będę szaleć. Najwyżej w szafie bedzie dłużej nieporządek

Cieszę się, Żużaczku, że widać efekty Twego odchudzania, bo nic tak nie wynagradza naszego trudu, jak pozytywna zmiana zauważona przez najbliższe otoczenie

A ja solidnie przytyłam. No cóż, prawda taka, ze folguję sobie teraz na maxa, oj bedę ja płakała na diecie, oj będę

G
Gosik
Gość
Hej,hej! Moje dziecko znowu w dzien było jak anioł, albo spało, albo obdarzało wszystkich dookoła promiennymi usmiechami przy akompaniamencie radosnych okrzyków:-) W nocy natomiast znów domagała się ciągłej uwagi, zasnęła na dobre chyba o 2-giej.
Wykończy mnie i tylko ojciec jej zostanie hehehe.
Okazało się, że mamy z Manią wspólnych znajomych:-) Hihihi, ale numer.
Pewnie wszyskie mamy wspólnych znajomych, Białystok jest mały
Miłego dnia!

Okazało się, że mamy z Manią wspólnych znajomych:-) Hihihi, ale numer.
Pewnie wszyskie mamy wspólnych znajomych, Białystok jest mały

Miłego dnia!
qubas
Zaciekawiona BB
Witm!!:-) często do was nie zaglądam ale nie mam czasu na siedzenie przed ekranem monitora.Przyszłam się pochwalić moim małym skarbem,nie wiem czy mi się uda wkleić zdjęcie ale spróbuje.Nie czytałam tego co napisałyście,ale obiecuje nadrobić zaległości.pozdrawiam cieplutko

reklama
Qubas, ale kudłaczek z twojej Paulinki!
Moj ciągle łysy z odcieniem blondu...:-)
Zrobilam dzis badanie o laryngologa, prześwietlenie płuc , zakupiłam zimowe botki w stylu kowbojskim , zrobiłam gogant gar bigusu, surwke z kapusty z chrzanem z 3 kg, nasmazyłam miche placków z gruszkami i na razie pasuje.
Ach, i skon`czyłam czytac "ostrze elfów." Pierumowa.
Troszke zajme sie lekcjami, jak maly zasnie- kartkówki i te sprawy. :-)
Na razie udajęsie do sallonu na earl greya.
Moj ciągle łysy z odcieniem blondu...:-)
Zrobilam dzis badanie o laryngologa, prześwietlenie płuc , zakupiłam zimowe botki w stylu kowbojskim , zrobiłam gogant gar bigusu, surwke z kapusty z chrzanem z 3 kg, nasmazyłam miche placków z gruszkami i na razie pasuje.
Ach, i skon`czyłam czytac "ostrze elfów." Pierumowa.
Troszke zajme sie lekcjami, jak maly zasnie- kartkówki i te sprawy. :-)
Na razie udajęsie do sallonu na earl greya.
Podziel się: