reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

joasiah, polecac mi ksiązki to jak polecać psu kiełbasę.
Przeciez wiesz...ja i Cien wiatru wypatrzyłam, i nowgo Mysliwskiego i " Zakapiorskie Bieszczady" Andrzeja Potockiego czyli Majster bieda i klimaty Stachury...
Co ja polecam wam oprócz Piatego elefanta oczywiście? Na co bym sie skusiła. Albo sie skusze, znając siebie.
1. Historia wieczności Jorge Borgesa. Borgesa kocham za Bestiariusz fantastyczny i wiersze....wszystko jego Ekscelencji Marzyciela Europy przeczytam!
2.
My mamy kota na punkcie kota. Najważniejsze wypisy z literatury przedmiotu.

Anna Bankowska- zużaczku,miniu, cos dla nas! Koty opisane przez najwspanialszych pisarzy!
3. E.A. Poe, Opowieści tajemnicze i szalone. Tylko na listopad i pod koc!
4. Bóg i fizyka Daviesa. Co religia powie na elementarne czastki???
5.G. regan " Najwieksze błędy militarne w historii wojen". Dla nas i naszych facetów!Mam na to chrapke, ..
6. Bartoszewski i wywiad rzeka z nim przeprowadzony przez Michała Komara. Chce to mieć!
7.333 koty( prawie same rysunki rosyjskiego artysty + wiersze natalii usenko. rarytas kociarek! A Usenko ja kocham od cxasów Filipinki, poza tym czczę jej matke, Danutę wawiłow za niezrównane Rupaki!
8. I kolokwia Platońskie, dla przyjemności.

I co, kupcie sobie książeczkę na jesień! Ja kupuje te koty, napewno...i może Pierumowa....i może nowa Musierowicz...ech...Joasiah, po co mi o ksiązkach pisalaś? A jeszcze chcę Charliego i fabryke czekolady...i Zagajewskiego...i Miłosza...
Ach czemu ach czemu nie zarabiam tyle co nasi doskonali polityce, którzy nie chca odejśc, choc nie płaca abonamentu nie tylko za telewizor ale i za Polske....

reklama
Klinko, Shoomna, Żużaczku, Agak dziękuję Wam za to, że dzielicie sie ze mną tym jak radzicie sobie z tym z czym sobie nie można poradzić. Efekt tego jest taki, że skoro Wy możecie to przecież ... i ja mogę.
Oj jak dobrze, że jesteście:happy:

Ech Magdalenko...jak ty możesz, to i ja.
A wiesz, czasami mam ochote rzucic to klikanie...ale potem mysle sobie- a co Magdalenka o mnie pomysli i inne, jak rzucę bb? I pracowicie klikam w klawiaturke..chć sen morzy...a plan lektury na jutro nie dopracowany...ale przeciez musze wam powiedziec o księzycu za oknem w lisiej czapie- taki rudy ksiezyc podobno mróz wróży....i sroki dzis widziałam. Zebralismy nasiona z dawidem z wilcw..będa za rok pleśc sie na altance...i dawid mnie zapytal o swojego tradycyjnego ślimaka problemaka- mamo,a czemu slimak ma długie oczy?
No czemu? Żeby sie do tyłu oglądac, ja na to.
Ale mamo, mozna sie oglądac glowa, o jak ja.
Ale oczami wygodniej, ja na to.
Wzdychal, mruczal....
teraz spi. Obok Jonatana, wtulony. Mąz przyjdzie to go wyniesie do dziecinnego pokoju. No spadam...dobranocka dla wszystkich

a ja Charliego ogladalam w telewizji, bardzo mi sie podobal film
a ksiazki nie czytalam
grzali a teraz znowu wylaczyli to po co wlaczali nie wiem
ale fakt faktem ubrania mi sie posuszyly a posciel dosusza sie na suszarce
ide juz spac w objeciach meza
dobranoc i do uslyszenia
wspomnijcie tam o mnie buziaki papa

Kalinko co sobie o Tobie pomyślę? Same dobre rzeczy:tak:. Ani razu Cię nie widziałam, a nie raz zdarza mi się pomyśleć: no spoko, a co by Kalina zrobiła na moim miejscu? I zaraz jest spokój, chwila zastanowienia i ... rozwiązanie przychodzi:-). Przez ten niepokój i parcie do przodu za wszelką cenę wiele tracę.
No cóż, mam nadzieję, że jeszcze coś ze mnie wyrośnie:cool2: :-D
Miłej nocki Wam wszystkim życzę!

Owszem nocka zapowiada się bardzo miła, w objęciach z najukochańszym stworzeniem na świecie.:-D
Kalina, to Myśliwski coś nowego napisał? Ale fajnie:happy: To jeden z moich ulubionych pisarzy.
Planuje skonstruować o opatentować łóżeczko na biegunach na pilota:tak: Narazie musi mi wystarczyc sznurek.

Wstawać śpiochy :-) Ja już sobie nawet kawkę zrobiłam. Dzięcię jeszcze śpi :-) To trochę chore wstawać przed dzieckiem, ale ile można spać ....

Ja ostatnio jak Napoleon śpię, hehe. Dzisiaj w nocy normalnie miałam ochote kogoś pobić:dry: Ale widzę, że Zośka nie śpi tylko cicho sobie siedzi w foteliku. Może dziś nie będzie tyle spała w dzień i padnie wieczorem jak człowiek a nie jak wampir:cool2:
Ja toże kawke już sobie zrobiłam:happy:

reklama
Hehe, ona jak sie zaprze, że śpi to nie ma rady. Gram jej nad głową i nic. Nawet jak ją obudzę to zaraz znowu zasypia:cool2: A poza tym to piekna pogoda dzisiaj:tak:

Do góry