reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ok, tak se tez juz na koniec pomyslałam :) powiem po wizycie jak z tymi pieszczotami ;) hihihi
dobrze ze mąż nie słyszy, bo nasi faceci to myslą chyba cały czas że sprawia nam TO badanie jakąś przyjemnosc!

reklama
Mój już tak nie myśli:cool2:
Ale nie zazdroszczę.:baffled: Ja jak mam pójść do dentysty to mam podobne odczucia zniechęcenia jak kiedy idę do gina:tak:
Chociaż też tak jak wy staram sie podchodzić do tego z humorem, to ... na szczęście cel uświęca środki!!!!

a ja wole pierogi

Kalina gdzie moje przepisy? Tzn. twojej tesciowej?
tesciowa masz super. Tak mi się z na dobrze gadało, że mogła bym i do rana. A Ty pobłazliwie na nas z tapczanu patrzylas... hihi... widzialam:-D

Magdalenko jeżdzę co jakiś czas do Warszawy ale tak generalnie co 2 tygodnie
powiedz mi na jakim ty osiedlu mieszkasz
Lidka a pokaz nam zdjęcia brzusia i siebie w ogóle ;)

Ja tam nie mam żadnych oporów z chodzeniem do gina, czego nie moge powiedziec o dentyście. W czwartek się wybieram, bo mam zęby do leczenia:baffled: :eek: Mam nadzieję, że są jakieś środki znieczulajace dla karmiących:dry:
Co do wieści, to Anetka miała rodzić naturalnie, ale skończyło się cesarką, bo cos było nie tak z tętnem dziecka. Okazało się, że była dwa razy owinieta pępowiną:baffled: Kroił ja Przepieść i podobno kłócił sie z jakąś durna położną, żeby wpuścić Anetki męża:eek:

A tak wogóle Lidka to porodówka w PSK jest w remoncie i będą piękne sale porodów rodzinnych(wszystkie, bo do tej pory była tylko jedna). Mam nadzieję, że do kwietnia sie wyrobią ;-)

reklama
a skąd wezma lekarzy do tych porodów rodzinnych? Tych co sa w państwowych szpitalach to w daw rzędy ustawić i ...trararararatatatarararatatat...
z nielicznymi wyjatkami.

Do góry