reklama
Magdalenka
Fan(ka)
Mój już tak nie myśli
Ale nie zazdroszczę.
Ja jak mam pójść do dentysty to mam podobne odczucia zniechęcenia jak kiedy idę do gina
Chociaż też tak jak wy staram sie podchodzić do tego z humorem, to ... na szczęście cel uświęca środki!!!!

Ale nie zazdroszczę.

Chociaż też tak jak wy staram sie podchodzić do tego z humorem, to ... na szczęście cel uświęca środki!!!!
Ż
żużaczek
Gość
a ja wole pierogi
Kalina gdzie moje przepisy? Tzn. twojej tesciowej?
tesciowa masz super. Tak mi się z na dobrze gadało, że mogła bym i do rana. A Ty pobłazliwie na nas z tapczanu patrzylas... hihi... widzialam
Kalina gdzie moje przepisy? Tzn. twojej tesciowej?
tesciowa masz super. Tak mi się z na dobrze gadało, że mogła bym i do rana. A Ty pobłazliwie na nas z tapczanu patrzylas... hihi... widzialam

G
Gosik
Gość
Ja tam nie mam żadnych oporów z chodzeniem do gina, czego nie moge powiedziec o dentyście. W czwartek się wybieram, bo mam zęby do leczenia
Mam nadzieję, że są jakieś środki znieczulajace dla karmiących
Co do wieści, to Anetka miała rodzić naturalnie, ale skończyło się cesarką, bo cos było nie tak z tętnem dziecka. Okazało się, że była dwa razy owinieta pępowiną
Kroił ja Przepieść i podobno kłócił sie z jakąś durna położną, żeby wpuścić Anetki męża

Co do wieści, to Anetka miała rodzić naturalnie, ale skończyło się cesarką, bo cos było nie tak z tętnem dziecka. Okazało się, że była dwa razy owinieta pępowiną

G
Gosik
Gość
A tak wogóle Lidka to porodówka w PSK jest w remoncie i będą piękne sale porodów rodzinnych(wszystkie, bo do tej pory była tylko jedna). Mam nadzieję, że do kwietnia sie wyrobią ;-)
G
Gosik
Gość
Minia, zanim doszło do cesarki to minęło pare ładnych godzin.
reklama
Ż
żużaczek
Gość
a skąd wezma lekarzy do tych porodów rodzinnych? Tych co sa w państwowych szpitalach to w daw rzędy ustawić i ...trararararatatatarararatatat...
z nielicznymi wyjatkami.
z nielicznymi wyjatkami.
Podziel się: