reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Teraz to już jest komedia.
Pani doktor nie ma, proszę zadzwonić za godzinę.

Zastanawiam się czy nie wysłać Grzesia z wizytą do dyrektora szpitala.

Myśle, że powinnaś zrobic awanture. do czego to podobne, tyle razy dzwonic i sie umawiać...
Ssystem jak system, człowieczeństwa mi tu brak:eek:

Napieklismy ciastek z chlopakami, udekorowane lukrem czekają w kuchni na zjadaczy.
Przyłączacie się?
Shoomna, mam nadzieje, że rozwiązę sie wasz problem i ktoś zajmie się maleńką..Ja tez nie mam sily na nasza slużbe zdrowia. Żal, że nasz naród nie dorasta do standardw minimalnych, tylko puste slowa, komunały i moralizowanie. A zwyklej przyzwoitosci brak.;-(
Juz mi sie nie che wiadomosci czytac, takie dno.
o- dno- wa moralna.
No wiec ruszam do ciastek. Pa.
.

A to dpóxnione buziaki na kochany pyszczek malutkiej Magdalenki.
Rosnij duża, kruszynko, wszystkiego dobrego na nowy miesiączek!

206835796a509f4d39eie9.jpg

Ja ide w odwietki, liczcie mnie na liście.

Macie jakieś pomysły jak nauczyć Zosię jeść z butelki? Niedługo muszę wracać do pracy i jestem lekko przerażona, bo ona uznaje tylko pierś.
Żałuję teraz że uległam propagandzie szkoły rodzenia i nie przyzwyczajałam jej odrazu do butelki i smoczka. Teraz to już marzenie ściętej głowy. Tylko co ja mam teraz zrobić? Jestem wściekła:zawstydzona/y:

reklama
Gosik, pomaleńku przyzwyczaisz. Mój Mikołaj tak się przyzwyczaił do butelki, że sam odrzucił cyca. Od 3 dni nie chce nawet liznąć, a matka przeżywa, ze ukochane dziecię jej nie chce. BBBUUUUUUUU.....

Do góry