reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Szyszka to super ze interesik sie kreci :-)
ja ostatnio juz zaszalalam i kupilam sobie buciki ale jeszcze jakies jedne kozaczki musze dzieciowi mojemu zakupic ;-)

mniaaammmm.... zjadlabym dobra pizze! moze mojego namowie zeby cosik zrobil... bo u nas to on zawsze od pizzy jest ;-)

reklama
szyszka, faktycznie sporo już za Tobą. Dla mnie te 5 kg to mordęga jakaś. Trzy lata temu schudłam 13 kg i pojecia nie mam jak ja to zrobiłam?
Od jutra uczciwie biorę się za siebie. A jak zgrzeszełakomstwem i lenistwem to proszę głosno na mnie nakrzyczeć!

Szyszka jak tam butki ? kupione? Fajnie, że wszyscy dookoła prawią Ci komplementy, to na pewno daje siłę do dalszej walki. A mąż niech będzie trochę zazdrosny, nic mu nie będzie ;-)
I jak tam pizza? Ja często robię, tzn. robiłam bo odkąd jestem na diecie to nie było. Chociaż przyznam, że chodzi za mną od jakiegoś czasu:tak: Jednak wiem, że jak zrobię to zjem kawałeczek. Postaram się, żeby była jak najmniej kaloryczna, chociaż nie wiem czy to możliwe :-p Ale sos czosnkowy to już bez majonezu będzie :-D
Ja właśnie upiekłam karpatę, ale myślę że uda mi się powstrzymać od niejedzenia jej.
Zuza-anna zdrówka życzę
Kamea na pewno dasz radę :tak: Będziemy krzyczeć tak że wszystkie mamuśki na BB usłyszą :-D

Się melduję :-)

o diecie nie wspominam...wczoraj i dzisiaj dzień piwkowy więc nawet nie staram się liczyć kcal coby się nie załamać całkiem...
Pizza na super cienkim cieście - wg konsumentów - małż i dziatki - super :tak: Udało się:-D
Buty nie kupione, tzw. wohom się. Niby cos wybrałam, ale sama nie wiem.
A może pomożecie?
te :
-AVeRSe-Botki na Koturnie z Kożuszkiem KHAKI 39 (1882931091) - Aukcje internetowe Allegro
albo te, sama nie wiem...
MAGICZNE BOTKI FRANCE DESIGN for woman camel - 39 (1890475996) - Aukcje internetowe Allegro
o te druge trzeba się bić dopiero....
pomóżcie...albo jeszcze takie że o....
Super botki ocieplane wygodne HIT rozm. 39 25cm (1867418892) - Aukcje internetowe Allegro

heja laseczki :-))
tyle naskrobałyscie no brawo
a ja dzis bylam na urodzinkach ....
moja corcia jadła wielki kawałek tortu smietankowego
kazdy zachwalał ze cudo a ja .....

ja trzymałam ten kawałek tortu na talerzyku (dawałam go corci ) i wiecie co ...
mslałam ze go pochłonie razem z tym cholernym talerzykiem :szok:
jakis obłed normalnie

ale byłąm dzielna i nie tknełam chociaz nie powiem jeszcze chwilka i było by po ...

moj mężulek pózniej powiedział ze jest Superrrrrr dumny ze mnie bo myslal ze sie jednak skusze .....

wiecie moze ile ma kalorii herbata z hibiskusa ????????

tesciowa mi poleciła smakuje mi bardzo ze słodzikiem ale nie ma nigdzie (nawet w necie nie znalazłam ) ile ma kalorii
normalnie piszze na opakwaniu a tu nic
:no:

Pchełka sama herbata może mieć ze 3 kcal :yes:
Podziwiam za silną wolę, przy powstrzymaniu się od zjedzenia torta :tak:
Szyszka mi też najbardziej podobają się te drugie buty. Jednak ja tak jak zuza-anna nie mam pojęcia o licytowaniu, jak już mam coś kupić to zawsze korzystam z kup teraz :tak:. Jednak jeśli chodzi o ciuchy to jakoś nie potrafię kupować wysyłkowo, ja muszę zobaczyć, pomacać, przymierzyć i poczuć że to jest to ;-)

reklama
Dzień Dobry :-)

Chyba tak zrobię z tymi butami, jakby co, facet ma je tez na kup teraz za 89 zł więc damy radę:tak: No i w tych będę mogła prowadzić auto bo w sumie nie wiem jak Wy ale ja w koturnach albo szpilkach nie potrafię jeździć autem. Tylko na płaskim, inaczej nawet nie wsiadam albo biorę buty na zmianę.

Dobrze że ważenie było w piątek bo te dwa dni weekendu to jakiś koszmar dietowy, dziś już wracam na dobrą drogę...

Zimno jak nie wiem, nawet nie zabieram dzieci na spacer, u nas pokazuje 6 stopni. Wyjęłam dzieciakom kurteczki zimowe, muszę poprać. Gorzej bo sama nie mam kurtki...Wszystkie okazały się zwyczajnie za duże...hm...Może mi się cos trafi teraz jak pojadę po towar a jak nie to chyba będę musiała wybrać się po jakąś, tak sobie pomyślałam że kupię zwykłą sportową kurteczkę bo płaszczyk elegancki mam. A najlepiej to żeby już była wiosna po prostu.

Dobra idę poodkurzać, coprawda niedziela ale wczoraj mi się nie chciało i mam niezły syfik w domu

Do góry