Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szkoda słów
taki do osłony przed słońcem i wiatrem

tłumaczyć się mi tu szybciutko !

i szpilki na codzień? może to dlatego boli Cie kręgosłup ?? ja po całym dniu w butach na 5 cm obcasie miałam dość, ponoć dla zdrowia najlepszy 2-3 cm ..
nie mogę sobie pozwolić na więcej bo od razu na 2 dzień mam efekty
chyba zacznę się słońcem żywić
) Zwiozłam Angelę do szkoły. Powiesiłam pranie. Podlałam pomidory - konewką nosiłam wodę ze stawu. A teraz piję kawusię.
Przecież nie tyje się z dnia na dzień.
poza kilkoma wiernymi fankami BB
już mam wodę przygotowaną i chęć a tu d..a!
)
dziś rano z przerażeniem wchodziłam na wagę, i co? nic
utrwalenie.

nie chcę się wymądrzać, ale pilnuję 5 posiłków, choćbym miała zjeść 2 kiszone ogórki/1 jajko na jeden posiłek. Nie omijam, bo tylko w ten sposób mój organizm ciągle coś robi i nie magazynuje tłuszczu, kiedy ma dłuższą przerwę niż 4 godziny. Wiem, że to dobry sposób na schudnięcie, to samo robiłam w pracy (ciągle nie dojadałam, bo gdzie i jak?) potem urlop no i... + 4 kg w 2 tygodnie.
oooo... przepraszam, Gaja i Edysiek są 

PARASOL-NAMIOT kurtyna okazja karp noc wiosna (2345498574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 
I to mnie przeraża bo metabolizm raczej jest ok, z wypróżnianiem nie mam żadnych problemów od 1-3 razy na dobę nawet, to nie wiem co jest ale taki urok mej rodziny
Każdy z nas ma inne predyspozycje, jeśli w waszych rodzinach rodzice są szczupli i babcie to macie lepsze geny, tzn. predyspozycje a u mnie same kolubryny to ja całe życie już chyba będę musiała walczyć i tego się boję:-(