A
Alusia8989
Gość
Niby Mateuszkowa racja ale kurcze nie mogę chodzić w krótkich spódniczkach bo mi się uda ocierają i się pocę w długich ;/ i się denerwuje ;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w dzień jest ok, zasypia po 5 min. cycania, odkładam do łóżeczka i spokój ale wieczorem trwa to ostatnio godzinę... czy wychodzące ząbki bardziej dokuczają wieczorem?
i to już od kilku dni. Wcześniej wstawał 6.30-7, pierwsza drzemka ok. 10.30 do 13, druga na działeczce ok. 16, spanie nocne 20.30. Teraz też próbuję go usypiać tuż po 20-stej, nie zaśnie za żadne skarby. Już nie wiem, co mam o tym myśleć... pogorszyło mu się ze spaniem w dzień, bo sypiał nawet po 2,5 - 3 h, teraz po 1,5 h z biedą... jeszcze jest z nim tak wesoło, że bez mojej mamy nie mogę go uśpić po południu, mimo, że ok. 16 już jest bardzo śpiący. A z nią zaśnie zawsze, w wózeczku, na działce, czasem po 5-10 min. nie rozumiem...

Ale jak zwykle od poinedziałku sie pilnuję.
w końcu
) a na mnie akurat. I teraz mam 2 nowe stroje
a wyrodna to ja jestem - wczoraj dałam dziecku bułke z margaryna i dżemem bo tak mi patrzyl w talerz
)
mój syn też tak spał jak Twój - te 2 drzemki ale niestety coś mu sie odwidziało! więc dziś eksperymentalnie położyłam go do spania po 30 min jak wstał bo tarł oczka..no zobaczymy..bo on wstaje bo jest ewidentnie głodny.. poza tym, Oni są co raz starsi
strój czarny jest boski..zwłaszcza majtki 
a gdzie do 15........ kiepsko coś :/