A
Alusia8989
Gość
O ja cwicze 150 powtorzen dwa razy dziennie. Gaja naprawde Cie podziwiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co do tego jeziora to nie wielkopolska a lubelszczyzna to jest koło Włodawy.
:-) tylko mi chodziło że te auta i z tymi silnikami są właśnie obdarzone dużą ilością koni hehe a wiem bo mój to maniak audi więc chcąc nie chcąc muszę czasami wysłuchiwać o samochodach heheh
Ale pierwszy dzień to kark mnie po prostu bolał, bo tam chyba 2 ćwiczenia sa bez podtrzymywania karku i na drugi dzień mnie mięśnie bolały a dziś już poszło super oby tak było dalej.
a to już za długo trwa i muszę chyba znów do lekarki pójść
bo myślę, że na odchudzanie to najlepsze bieganie by dla mnie było, bo z rana o 6 bieganie potem po śniadaniu reszta ćwiczeń i byłoby ok

a abs to mi sie wydaje taki "lekki" jak sama piszesz, na poczatku te ćw. tylko robiły "wrażenie" hehehe, ale ponoc lepsze efekty niż przy a6w bo więcej mięśni angażuje
ja w 1 miejscu jak coś hehehe
No i te bieganie to ja chcę z rana bo wieczorem tu na boisko młodzież przychodzi i siedzą, piją, bekają i nabijają się więc wole z rana bez widzów i ogólnie rano mam więcej energii niż wieczorem, u mnie wieczorne bieganie oznacza godzinkę ok 22 jak dzieci usną a to za późno
także z rana pobiegac chcę, czy będzie mi słabo? nie wiem, podejrzewam, że nie bo skoro tak bez śniadania 40 minut potrafie poćwiczyć i nic to te 10 minut biegu mnie nie wykończy raczej