Edysiek
odkrywca
Toxicstar piękne zdjęcia. Niezły elegancik z Maksia
A Ty tak młodziutko wyglądasz, że szok, jakby to był Twój braciszek a nie syn
Sukienka podoba mi się, nawet bardziej ta jasna, tyle że ta czarna bardziej elegancka. No a buty, to też mi się podobają te z odkrytymi palcami.
Nie martw się, ja też czuję że przez te kilka dni porzytyłam, nawet nie muszę stawać na wagę, bo już to czuję i widzę
Trudno muszę się zmobilizować od nowego roku i dalej pracować nad sobą.
Dzisiaj udało mi się kupić na rynku używany orbitek :-) to będę miała na czym ćwiczyć. Jeszcze kupilismy sobie skórzany fotel do komputera, to będę mogła długo siedzieć ;-) bo tak to mnie plecy bolały.
Na pewno ciężko Ci wyjeżdżać z rodzinnego miasta, ale w końcu będziesz na swoim :-)
Ja na początku też nie umiałam się przyzwyczaić i ciągle jeździłam do domu, nawet na kilka dni. A teraz jak jadę do rodziców, to dzień, dwa i chcę już do siebie
Teraz już całkiem czuję, że tutaj jest moje miejsce na ziemi.
Szyszka ja też ubolewan nad tym, że moje cycki nie są takie jak dawniej, a jak spadły kilogramy to one najbardziej zmalały :-( Też zostało mi tylko małe B.
Super, że mamy już 500 postów :-)
A Ty tak młodziutko wyglądasz, że szok, jakby to był Twój braciszek a nie syn
Sukienka podoba mi się, nawet bardziej ta jasna, tyle że ta czarna bardziej elegancka. No a buty, to też mi się podobają te z odkrytymi palcami.
Nie martw się, ja też czuję że przez te kilka dni porzytyłam, nawet nie muszę stawać na wagę, bo już to czuję i widzę
Trudno muszę się zmobilizować od nowego roku i dalej pracować nad sobą.
Dzisiaj udało mi się kupić na rynku używany orbitek :-) to będę miała na czym ćwiczyć. Jeszcze kupilismy sobie skórzany fotel do komputera, to będę mogła długo siedzieć ;-) bo tak to mnie plecy bolały.
Na pewno ciężko Ci wyjeżdżać z rodzinnego miasta, ale w końcu będziesz na swoim :-)
Ja na początku też nie umiałam się przyzwyczaić i ciągle jeździłam do domu, nawet na kilka dni. A teraz jak jadę do rodziców, to dzień, dwa i chcę już do siebie
Teraz już całkiem czuję, że tutaj jest moje miejsce na ziemi. Szyszka ja też ubolewan nad tym, że moje cycki nie są takie jak dawniej, a jak spadły kilogramy to one najbardziej zmalały :-( Też zostało mi tylko małe B.
Super, że mamy już 500 postów :-)
.Kupilam sobie tez komplecik majto-stanik. no bo czas wyskoczyc ze stanikow babciowych- dla karmiacych. I odkrycie!!!cycki mi zmalaly ,ciesze sie bo DD to zabojczy rozmiar dla mnie ,a teraz D.
Właśnie zjadłam pierniczki świąteczne.
To jestem pełna podziwu. Ja też miałam takie marzenie żeby zostawić po sobie ślad na tym swiecie, a że kocham książki ;-) Jeszcze nic nie wiadomo...