• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej

Jolek jemy wszystkie :-D dzięki za info, obkupie się na zapas, bo jakoś nie usmiecha mi się kupować jednej po prawie 8 zł :/ teraz w cerfie promocja jest ..

Gaja a czego to się uczyliście????

reklama
Matematyki - dziś sprawdzian:tak: mnożenie, dzielenie, działania na nawiasach, kolejność działań, potęgowanie, o ile więcej i mniej, o ile razy więcej o ile mniej oraz osie liczbowe i zadania tekstowe:baffled: Nie wiem jak mu pójdzie bo już pod koniec to byki walił ale był zmęczony na pewno, ech mądry chłopak jest jak się nie zestresuje to napisze. Tylko on w mnożeniu i dzieleniu czasem bków nawali:baffled: jak nie pomyśli a tabliczka mnożenia na palcach cholera, oj wezmę się za to bo połowe czasu marnuje na liczenie:baffled:

Witam :-)
Mateuszkowa no właśnie wyślij chłopa na zakupy :baffled: dlatego nie wysyłam, robię sama albo wspólnie ;-)
Alusia blog to tej babeczki co była aukcja Moich 100 błędów wychowawczych jest boski :-)
przeczytałam na razie 15 stron, od początku (który jest na końcu :rofl2:)
Podoba mi się to nieowijanie w bawełnę, no bo kto z nas nie chciał czasem ubić swojego dziecka, albo chociaż wywieźć gdzieś daleko :sorry2:
nie wiem kiedy doczytam resztę, ale na pewno jak najszybciej

Jolek niestety zawiodę Cię nic nie pichciłam, bo zwyczajnie byłam w pracy :-)
a w pracy mamy luzik, kierownik poszedł na tacierzyńskie, bo urodziły mu się bliźniaczki :-D

Editek współczuje bólu zęba :-( idź do dentysty, po co masz się męczyć

Gaja do 21:30 :szok: ale chyba żeście późno zaczęli :baffled: moja Angela o tej porze to już śpi
Ale tak a propo zadań domowych, to wczoraj dostałam 6 za różaniec ;-) dlaczego ja, no bo ja zrobiłam - z gliny ulepiłam, pomalowałam, a we wtorek o 23 jeszcze go nawlekałam. A Angela i tak się ze mną kłóciła, że to ona dostała 6 a nie ja :-D

Muszę iść na ogród wsadzić jeżynę, bo mi koleżanka wczoraj przyniosła :tak: ale zimno i wychodzić się nie chce
jeszcze pranie muszę powiesić
i naszykować rybę do wędzenia i wędzarnię
no i obiad zrobić
nie chce mi się

a właśnie miałam adres bloga napisać, dzięki Edytko :sorry2::sorry2::sorry2: ale zupełnie "lepsze" jak dla mnie sa notki które były pisane wcześniej ;-) tzn od końca ;-)
ja jeszcze czytam:
DzieciowoMi! ( adres: Dzieciowo mi! | Z dziećmi nigdy nic nie wiadomo. Nigdy ich nie ma, dopóki się nie pojawią. )

Gaja matematyka moja zmora, nawet o tym nie myśle, wiadomo pierwsze klasy spoko, ale później? ufffff :-D:-D:-D
EDytko siły kierownikowy życz! bliźniaczki hehehe :D 3 kobiety w domu.. a jak im sie kiedyś @ zbiegnie , oj biedaczek ;-)))))) i brawo , brawo za 6! ;-)

Hej wstałam i ledwo żyje... kurna mam problem z 8semkami i one chyba powodują wieczne zapalenie gardła. Znowu nie moge przełykać wrrrr :wściekła/y::wściekła/y:.

Jolek dzięki za informacje musze kupić kaszki dla Olka bo on uwielbia ... :-D.

Gaja a Ty jak zawsze bezlitosna dla swojego syna. Niech sobie liczy jak chce byle dobrze :* tak się nauczył i najwidoczniej tak mu najlepiej :))

Edysiek dzięki za bloga ;* poczytam w wolnej chwili ;))

A ja dzisiaj nic nie robie bo mojego nie ma mnie boli cała buzia i mam to w dumie !!

Edytko generalnie naukę zaczął o 16.30 z jedną przerwą ale jeszcze angielski robiliśmy w międzyczasie:tak:

I jeszcze mają sprawdzian z religii do której tylko zajrzał i stwierdził, że to jest bez sensu i pewnie pała będzie. Zresztą sama uważam, że to co im siostra każe sie uczyć to chore jest:baffled: Także kazałam mu się akurat religią w ogóle nie przejmować, generalnie jestem zdania, że religii na świadectwie nie powinno być a zajęcia powinny składac się z modlitwy i ozmowach o Bogu i zasadach moralnych a nie zapisywanie 60 stron zeszytu na semestr:baffled: I sprawdziany - śmiechu warte jakby religia była ważniejsza od innych przedmiotów

Aluś teraz w szkole nie ma liczenia na palcach i w słupkach, wyobraźcie sobie, że dziecko ma liczyć w pamięci!!!!! Np 125 x 13 i ma hop-siup i odpowiedź dać - chore

Zrobiłam co miałam zrobić i nawet bloga trochę poczytałam
Mateuszkowa to prawda, że na początku był nieco lepszy :tak:
Zaraz jadę po Angelę i jeszcze muszę rozpalić ogień w wędzarni. Mam nadzieję, że się uda.
Już śmierdzę rybą, bo musiałam ją wsadzić w siatki do wędzenia, a jeszcze dymem będę śmierdzieć :baffled: a do pracy zaraz idę, na szczęście w pracy też śmierdzi przyprawami to nikt nie zauważy ;-)

dziewuszki zaliczyłam juz abs-y i chodakowską i ściągnęłam sobie jeszcze jakieś ćwiczenia ale do nich ciężarki mi potrzebne - bardziej styl cardio :)

Aaaaa i jakoś z domu wyjść nie mogę, zimno mi w chałupie mimo palenia a co dopiero na zewnątrz :/

jesteś, a ja mam jakąś masakre bo i czekolada i paczka biszkoptów :( i zero ćw :( kurde..... :(

Edytko współczuje rybnego smrodku :-D:-D:-D ale może sie zakumuflujesz w przyprawach hehehe:-D:-D:-D:-D

Gaja to jakaś porażka z ta szkołą! to wszędzie taki nowy system ????? jak to nie liczyć w słupku przecież to też nie było łatwe, jak np. dzielenie ja pamiętam zadania z mega cięzkim dzieleniem właśnie na ocene, zeby dobrze rozpisać ..

edit: aaa polecam dziś rozmowy w toku będzie o nastolatkach-matkach
co za ciemnota.. aż żal ..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dorka właśnie mnożenie i dzielenie jest w pamięci, ja też w słupkach się uczyłam kurcze i Miłosza dużych cyfr nauczyłam w słupku mam to gdzies co pani myśli no!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry