reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja wrzuć przepis na tego kuraka a i gdzie mozna kupić ten papier ryzowy?
Dorota w Kauflandzie to ja w poniedziałek kupiłam kukurydzę Bonduelle za 2.39 a najtańsza to tak jak piszesz 1,5 alle raz ja kupiłam i była strasznie słodka.

reklama
Editku ja robię tak na oko bez przepisu, kroje w paski lub kostke pierś, lekko solę i przesmażam, gdy się zarumieni dolewam tak tez na oko tego mleczka ale na jedną pierś tak niecała szklankę czyli 150-200 ml i duszę az odparuje a mleczko zgęstnieje a papier wiadomo w gorącej wodzie moczysz az zmięknie :) potem zawijam jak gołąbki i voila :)
A teraz w biedronie jest chińskie żarcie to tam kupiłam wsio :)

Dziewczyny w każdym sklepie są tańsze i droższe rzeczy.Ja mam biedronę najbliżej dlatego codzienne zakupy robię tam, bo tak to zostaje lewiatan,albo żabka.Mam jeszcze halę targową ale tam to już wogóle drożyzna.
Po wypłacie większe zakupy robimy w Realu,ale to też lukam na ceny.

Gaja ciesz sie, że mała dobrze toleruje inne metale niz złoto :-D :-D bo złote wkrętki to 200 zł jak nic:-D:-D:-D pysznie zapowiada się twój obiadek mmmmmmmmmmm...

dziewczyny doszedł do mnie ten kombinezon wreszcie po 2 tyg a paczka priorytet tylko wysłana tydz po wpałceniu kasy :no::no: grrr..ale jest no i wzięłam rozm 86, jednocześciowy i powiem, że jest tak jakby..akurat :-D

edit2: haloo?? ;-)
Wózek Jedo Bartatina (2665423700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czytajcie, ale sie uśmiałam hahaha cała aukcje pod zdj też

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorka jak stoi wygląda ok pewnie jak siądzie to nogawka sie podciąga ale teraz jest akurat, za długi tez byc nie może moim zdaniem :tak:

Acha i zrobiłam ten trening kardio z mel B jednak ręce to u mnie słabizna bo te na nogi to pikuś ale te gdzie na rękach trzeba sie utrzymac to nie dla mnie zdecydowanie:-p

kombinezon najgorszy jest na długość w tułowiu :/ nóżki to nie problem bo butki będą wysokie, ale żeby go w kroku nie ciągnęło :cool2::cool2::cool2:

co do kardio dla mnie na ręcę też na początku najbardziej dawało w kość, ale najgorsze to te 2 ostatnie ćw. na ziemi.. nie umiem ostatniego zrobić :/
Jolek, żeby zdj zrobić musiałąm go błagać i przekupywać.. :shocked2::dry: z ciekawości zaczęłam czytac bloga tej babeczkki od aukcji i umieram ze śmiechu hahaha ;-)

Dorka aukcja wymiata uśmiałam się jak młoda:-D:-D:-D Kobitka ma humor super i od razu ktos licytował wózek hehe

A te kardio to właśnie te na ziemi daja wycisk, u mnie pompki najgorsze bo ja nie mam siły w ogóle aby sie utrzymać:dry:

przytaczam

" - Mamo, dzisiaj znowu w przedszkolu było super! Śpiewałam i rysowaliśmy buźki!
- Świetnie, czyli w poniedziałek nie będziesz płakać?
- Będę, będę....

Wracamy z przedszkola autem, cisza jak makiem zasiał. Nagle CP się odzywa:
- A ty wiesz mamo, że mnie czasami kupa opryska po dupci? "

buahahahahahah i to mowi prawie 4 latka buahahahahah :D :-D:-D

Gaja no widzisz ;-) ja dziś robie ale wieczorkiem bo spocona jak kot jestem po tym ..

reklama
Mateuszkowa babka jest boska :-D luknęłam trochę. potem się wgłębię
A co do biedronki to tak jak inne sklepy, są rzeczy tańsze i droższe.
Z tych tańszych to na pewno moge polecić kilka rzeczy dla dietujących - jogurty, te z musli są o połowę tańsze niz firmowe, a nawet sa takie 0% i rzeczywiście mają mniej kalorii, dobre i tanie są musli czy płatki, tak jak błonnik do pochrupania, jeszcze różne mrożonki czy na patelnię czy jakoś inaczej np. zupy, soki wielowarzywne (ale to dla tych co lubią ) a także soki różne i napoje - choć to już nie dietetyczne
a i jeszcze zielona herbata taka ze smakiem :tak:

a co do kukurydzy to fakt, że nie jest najtańcza ale za to dobra i zobacz sobie ile tam jest wody, ale w takiej za 1,5 ;-)
choć ja często kupuje w tesco a tam chyba niecałe 2 zł o też dobra
ogólnie robię zakupy w hipermarketach, ale jak mam chętkę na moje sprawdzone rzeczy to jade do biedronki

no dobra na razie tyle, bo licho nie śpi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry