reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorota ale mój tez ma mała głowę tak około 50cm a ta czapka jest 92-104 i fajnie obciska nie spada na oczy H&M=czapkaz Ulicy Sezamkowej roz 92/104 =SZARA (2673123273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No własnie Gaja ja małemu teraz kupiłam buty i kurtkę chociaż ma na zimę ale niewiem jak długo pochodzi to wolę mieć w zapasie , gdzie starszy :confused: znalazłam mu na all kurtkę reserved użwyaną na zimę i co licytacja a cena już prawie 100zł a gdzie buty jeszcze kupić masakra jakas i to nie jest wydatek rzędu 200zł, chociaz w sumie teraz jednorazowy taki duzy.

Ostatnia edycja:
reklama
i nie jest za duża ???? my mAmy jakieś 49 cm ..jak mierzyłam a to nie lada wyczyn, jak czytam ten opis, że na 4 lata to zataczam się ze śmiechu hehehehe
ona jest taka zwykla materiałowa??? kurka no my mamy tylko taka cienką, ale jak kaptur założe to może starczy ??? :baffled::baffled::baffled::baffled:

Gaja mnie też trafia coś i się wkurzam kurna i już mu powiedziałam że potrzebuje 200zł bo musze dzieciom buty kupić i Jasiowi kurtke bo Olo już ma ;-)ale Ty się kochana nie denerwuj ;* on jest dziwny i co zrobie?

Editek fajna czapa :-D ja chce Jasiowi kupić taką czapke zimową ale z daszkiem kojarzycie? Coś takiego jakby temu Elmo doszyć daszek :-):-) musze polować.
A co do kupowania na allegro to hmm jakoś nie jestem przekonana do tych kurtek. Boje się że może być za mała ... hmm :tak:

Ala mam na to sposob - weż meża na zakupy i NIECH ZNAJDZIE taakie ubrania i buty, które można kupić w tej kwocie jaka uważa ..
ja jestem zadowolona z all, ludziska podają wymiary , mierza centymetrem i można coś znaleźć :tak:

Ala na mojego to może być ale raczej za duża jakaś rzecz heh. A ta kurtkę co mu kupilam teraz to widziałam u nas w sklepie także mnej więcej wiem jaki rozmiar i jak mu na all kupuję z h&m to zawsze rozmiar mniejsze bo oni maja większą rozmiarówkę. A jak niwiem czy będzie dobre to tak jak Dorota pisze mierzę jego rzeczy i patrzę na wymiar.
Gorzej jest z tym że czasem ktos napisze stan bdb a rzecz okazuje się szmata.

Cześć. My jeszcze przed sprzątaniem ale jakoś leń mnie dopadł. Do tego mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach:zawstydzona/y: Muszę się zaraz rozruszać.

Ala 200zł to dużo?? My jedziemy zawsze na zakupy po wypłacie do jakiegoś supermarketu i wydajemy lekko 300zł na mięsa przyprawy i co tam potrzeba a do tego jeszcze w międzyczasie warzywa kosmetyki i różnego rodzaju chemia, a i ciuchy. Ja sobie nie kupię a młodemu kupię! NAprawde dziwne podejcie ma Twój mąż.

Editek czapa fajna:) A daj link do tej drugiej co wspominałaś (plis)

Edyśku mówisz zimowa kurtka...ja muszę swoją odświeżyć :/

Gaja Mateuszkowa Was tylko witam bo nie pamiętam co tam miałam napisać. Uciekam już od kompa bo mały szaleje a i porządki czekają.

Wróciłam, zakupy zrobione wydane 120 ale nawet co nieco jest :tak: nie ma to jak biedronka ;-)
Alusia ten Twój mąż jest niepoważny :baffled: 200 zł na 2 tygodnie :baffled: dużo ???
My tracimy różnie, ale tak około 300 idzie na tydzień na żarcie i chemię.
Zbieraj przez miesiąc paragony z zakupów i pokaż mu na koniec ile potrzeba na cały miesiąc.

Mateuszkowa śmietanką :szok: na diecie nie wolno :-D ;-)

Edysiek ale ja tej zupki jadla nie bede tylko mały a jemu to wskazane przytyć heheh:-D A biedronka wcale nie jest taka tania jak mówią:-)
Jolek nie mogę znaleźć tej drugiej może już wykupione one były takie niebiezkie z ciasteczkowym potworem.

podpisuje się pod Editkiem, biedronka jest droga!! ostatnio kupiłam tam puszke kukurydzy biedronkowej za 2,30 zl :/ a mogłam w jakims kauflandzie ichniejsze za 1,50 zł więc jest różnica.. :/ przestałam tam chodzic bo też trzeba mieć gotówke zawsze-co z tego, że jest bankomat :/ no i dziadów tyle u nas, że to walka o każdy artykuł :/

Edysiek a ja zawsze daje śmietane, bo bez to takie zupy nie-domowe..

reklama
kochane ja w biedronie tylko określone rzeczy kupuję , już wiem w którym co najtaniej wychodzi i wg listy lecę. Choć dziś zaszalałam i kupiłam papier ryżowy i mleczko kokosowe właśnie tam i zrobię sobie kuraka w mleczku i owiniętego tym papierem - mmmmm:-p

I obiecałam Oli kolczyki nowe bo miała takie na bigle ale wiecznie w przedszkolu haczyła a to o bluzkę a to o koleżanki sweter przy zabawie - to myślę sobie kupię jej kółka - kupiłam ale zawał prawie gotowy, wiecie ile kółka kosztują takie nie całkiem cieniutkie tylko takie jakby prasowane????? 44 zł:baffled: Ale musiałam bo kurcze ciągle albo gubiła te kolczyki, haczyła itp. Ale masakra, te mam nadzieję z 2 lata ponosi:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry