reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam się po nieprzespanej nocy:-)
Mały darł się jak opentany niewiem co mu było, jak tylko zasnął to zaraz wrzask, napewno go nic nie bolało wyglądało to tak jakby byl wystraszony, albo z nadmiaru wrażeń bo bylismy u babci i się wywściekał :confused:

Gaja ja mam z pięć par właśnie z lidla bo nosi jeszcze rajstopy na 86 a te w lidlu są wąskie w pasie i nóżkach i ma fajnie dopasowane i mu nie spadają hehe. 5 par za 10 zł to super zakup a kupowałas na all?

Dzisiaj się coś u nas ciepelko zapowiada bo jest duże sloneczko i już 8 stopni a wczoraj 9 było po południu dopiero:-)

reklama
Editku ja rajtuzki w sklepie u nas w polo kupiłam.
A u nas aż 5 stopni brrrrr:baffled:

Co do nocy to u nas Olka o 2 się obudziła i włączyła tv bo się boi o 4 jeszcze nie spała i jęczała, Maksa obudziła i taka super nocka była:dry:

hej

mały wstał z takim liszajowatym paskudztwem na policzku ,że mi ręce opadają :-(:-( miał od paru dni, pomału wychodziło ale byłam pewna, że zniknie, bo sok pomarańczowy "odstawiony" a dzisiaj jest tragicznie :-( nie wiem już z czego to ... może kakao..

Gaja ja właśnie "poluje" na dresiaki na all, obserwuje pare aukcji i może coś się kupi za dobra cene :tak: a mój P wczoraj zamiast paczki priorytet wysłał ekonomiczną..co za pajac -_- najgorsze, że na paczkach masz ten druk z ceną i info jaki rodzaj, więc nie fajnie :/ :/ dac coś facetowi zrobić.. -_- eh... ja rajtuzy kupilam w smyku bo była okazja :baffled: 10 zł za 1 sztuke :/ :/ kurde.. ale jakościowo sa b. dobre już mieliśmy takie .. tzn prawie takie.. a dzieciaki w 1 pokoju śpią ??? kurde tv w nocy ? :/ nie fajnie.. :/

Editku u nas też słoneczko :tak: a ja mam tyle rzeczy, że nie wiem czy sie wyrobie z tym cholernym spacerem :baffled: no tak..siedze na kompie powiesz, ale wlaśnie jem :-D więc wypełniam czas hehe, zaraz obiad malemu wstawie.. co by tu ugotować ..

Witam :-)
Współczuję nieprzespanej nocy wszystkim niedospanym ;-)
U mnie tez pogoda ładna, słońce świeci i od razu lepiej na duszy :-) Chyba zaraz pójdę na dwór coś na ogrodzie porobić.

Editku trafiłam, że wyprzedawali z magazynu zeszłoroczne rajtuzki :) I od razu zgrabiłam kilka par ostatnich na 92 cm :) Olce kupuję tez z Yorkera bo są tańsze od woli (ok 20 zł) bo ona praktycznie na raz je ma i dziura i jakich bym jej nie kupiła to po co mam przepłacać:baffled: Też ma 4 pary ale jeszcze z 2 musze jej kupić z tymi jej tendencjami destrukcyjnymi :-p

Dorka ano włącza tv bo sie boi, musi słyszeć, że cos brzęczy i wtedy usypia:zawstydzona/y: wiem, że nie powinna ale nie śpię z nią w pokoju a latać w nocy i usypiac godzinami nie zamierzam. Wiem, że to jej kiedyś minie jak Miłoszowi, teraz taki etap od jakiś 2 lat ma :/ Miłoszowi minęło pod koniec 2 klasy i już spał sam w swoim pokoju i się nie budził a tak to tez jęki po nocach:dry: No ale co sie dziwic jak ja mamę do łózka wołałam chyba do 12 lat:-D też wiecznie wyobraźnia mi działała:rofl2: I z bratem w pokoju spałam i to nic nie dawało, także nic nie trwa wiecznie i to jej minie.

Editku ja wczoraj usmażyłam filety z rybki, ugotowałam makaron i przesmażyłam kurki z cebulką, potem ułożyłam warstwami w naczyniu rybkę - makaron-kurki i zalałam kremówką. Pycha normalnie, Olka powiedziała, że to więcej niż pycha

dobra, odkurzyłam, wymieniłam trzodzie chlewnej :-D, obiad małemu się gotuje ( Editek u mnie królik z potrawce z dynią, ziemniaczkami, marchewką i koperkiem ugotuje mu makaron i będzie )

Edysiek witaj :D to chyba ostatnie promienie słoneczka coś tak czuje, więc trzeba korzystać :tak: na niedziele zapowiadają 8 stopni, wiatr, deszcz i inne dramaty :crazy:

Gaja kurka a jakas lampka z dźwiękiem czy coś ? :-D ty wołałaś mame a ja wychodziłam z domu na klatke po śpiącemu tak, że moja matka dostawała zawału bo myślała, że ktoś sie wkrada bo przy zamkach szperałam :-D:-D no i ryki też były, to pamiętam eh :sorry2:

no to ide dac małemu żryć :-D i idziemy na spacer bo jeszcze sobie okna umyśliłam umyc i firanki poprać :zawstydzona/y::sorry2: i koce .. heh ..

Byłam na ogrodzie, posadziłam czosnek, jeszcze przy kwiatach muszę zrobić porządek i może być zima ;-)
Gaja to rzeczywiście pyszności zrobiłaś :tak: tyle, że moja paskuda nie jada eksperymentów :baffled: tyle takie już sprawdzone dania. A ja tak lubię eksperymentować w kuchni :-( tylko wtedy jej robię coś innego.
Dzisiaj mam jeszcze udka z kuraka z wczoraj. Tylko zrobiłam zupę brokułową, co prawda z torebki, ale takiego miałam smaka na nią :rofl2:

reklama
jestem..
wszystko posprzątane a mały jak na złość nie "współpracuje" :sorry2: powinien spać i dać matce okna dokończyc myć to nie bo wyje -_- myłam z torpedą w tyłku -_- wywalił mi kwiatki ehhhhhhhhhhhhh.... -_- niechże juz uśnie :-D:-D:-D

muszę coś zjeść bo głodka czuje, tylko śniadanie jadłam hmm .. poszperam coś w szafkach :P bo ani myśle o gotowaniu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry