Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziendobry moje Panie
Abs zrobiony, ocet wypity ( na czczo – dobrze? )
Wstalam o 6..
Mój maly skutecznie w każdy week budzi się o 6 albo przed!!! A tygodniu nawet po 8… grrr
Phoenix – mi wychodzilo po 40 minut już przy 30 dniu i było ciezko :/ pyzatym jak dziecko kweka z wozka to ciezko się skupic :/ niestety musiałam odpuścić, szkoda bo pare dni ( chyba z 4 ) i ukończyłabym .. co do powtórzeń to ja robilam obydwoma, tak jak przy 1 dniu wszystko tylko zwiększając liczbe adekwatnie do danego dnia..
Alusia - &&& za dzieciaczki, co do mleka to nie mam pojecia, moze ten starszy tak ale mlodsze to nie wiem Gaja – wymienmy się piersiami i będziemy zadowolone ;-) do mojej sylwetki pasowaly moje B za którymi tęskno mi…i szybko wracaj
Mateuszkowa dzień dobry :-) ocet na czczo przed posiłkiem a wieczorem przed snem :-) wyspałaś się? No moi maja podobnie. W tygodniu śpia do 8 a w weekend do 6.30 :-) a jeszcze jak ja gdzieś musze rano jechać i zostają z Panem Mężem to wstają o 9
Edysiek moi teściowie śpią do 10/11 a ja uważam że szkoda dnia i też wole wstać wcześniej chociaż mam więcej dnia
alusia z wyspaniem troche ciezko bo maly wlasnie usypia na 1 drzemke a ja niestety nie
dobrze ze ten ocet tak wypilam w takim razie, maz tez od dzis pije i strasznie mu smakuje..
moj maz tez tak spal do poludnia a chodzil spac o 2 w nocy.. ale ja go przestawilam ;-) szkoda dnia jak mowisz, zwlaszcza jak juz jest cieplo i dzien dluzszy!
a mam nowy cel - musze wejsc w moje krtokie spodenki jeansowe i wygladac dobrze!! i musze w nich usiasc bez problemu ( po przeanalizowaniu, stwierdzilam, ze w bikini zmieszcze sie zbyt szybko bo jest rozciagliwe :/ )
Mateuszkowa ale mi ten ocet też już smakuje i jakoś nie moge się bez niego obyć ostatnio :-) uzależniłam się chyba :-) no cel masz super ja jakos nie mam szczególnie celu w ubraniach ale chce poprostu lepiej wyglądać
Kurcze Olek jest dzisiaj strasznie zmierzły... tylko by siedział na kolanach i rozrabiał wrrr ... położyłam go do łóżeczka pewnie nie zaśnie ale chociaż jest cicho
Mój mąż spi dlugo ale po nockach ... np teraz pracowal na 18.30 to kolo 3 był w domu to śpi tak do 10/11 :-)
alusia - przewertrowalam google w poszukiwaniu czosnku i mleka i mamuski daja dzieciakom nawet juz tym ktore skonczyly rok, oczywiscie jesli w ogole twoje tknie taki "przysmak" , pisaly ze najlepsze efekty daja dluzsze stosowanie czosnku np. pol zabka co drugi dzien ( do mieska, albo w jakims innym daniu ), moj juz usnal wiec spokoj , co do tych spodenek, kupilam je jakies 2 lata temu i musze w nie wejsc!!! w ogole przez ostatnie 5 lat malo co zmienilam garderobe a moze juz powinnam ?moze jako matce nie przystoji mi ubierac sie w podkoszulki z tłitim , jeansy i tenisowki ??? kurcze... moja kolezanka po urodzeniu dziecka wymienila cala szafe na ubrania w stonowanych kolorach bo " mi jako matce juz nie pasuje sie tak ubierac" ... hmmmmmmmm...
po 10:00, ide z malym do dentysty bo ma jakies dziadostwo na dziaselka a nie jest to zabek ani afta, ma juz to z miesiac, nie rosnie nie maleje..
I ja wolę rano wstać, zrobić co mam do zrobienia i mieć spokój W weekendy zwykle nie śpimy dłużej niż do 8 i to my wcześniej wstajemy niż Angela.
No a moi teściowie to wogóle wcześnie wstają, bo czasem to już po 5 się tłuką.
Mateuszkowa dzięki za info co do tego czosnku już im zrobiłam i piją :-) dodałam miodu jeszcze żeby mieli to słodkie i piją na szczęscie :-) a co do garderoby to ja nie wymieniałam od 3 lat ale w sierpniu mam urodziny licze na dużo kasy to wtedy będe już chuda to sobie wymienie garderobe :-) a co do tenisówek i koszulek to wszystko zlaezy od Ciebie jak się czujesz w tym dobrze to przecież nie bedziesz na sile w żakietach chodzić he
Edysiek u mnie teściowa śpi czasami nawet do 13 !! ale oni tam na dole nie jedy obiadw tylko ze słoików gotowe dania no i non stop imprezują
alusia szpilki tez sa czasem ( a raczej cos nizszego od szpilek bo maz wyzszy tylko 3 cm :/ a ja to juz jak zyrafa wygladam i tak :/ ), no to masz imprezowych tesciow!!! hahaha super
edysiek - moi tesciowie tez tak spia no ale to chyba inne pokolenie tesciu jeszcze w dzien spi, a taki grubas ze szok! cukrzyce ma, "chwali" sie tym na okolo oczekujac wspolczucia a pozniej zre kremowki i inne.. opieprzanie nic nie daje w jego wypadku wiec...
wiecie ze po occie nie chce mi sie jesc?? kurcze to dziala
Mateuszkowa no ja tam raczej lubie teśćiów ale wkurza mnie to ich imprezowe życie bo potem szaleją do 3 nad rane i budzą mi dzieciaki a co do szpilek to właśnie ja lubie bardziej elegancki styl uwielbiam sukienki,spodniczki,szpilki no ale przy tej wadze to nie moge nawet nic fajnego na siebie kupić a jeść się tak nie chce z 30 mniut :-) potem zaczyna ssać w żołądku