reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dziendobry moje Panie :-D:-D
Abs zrobiony, ocet wypity ( na czczo – dobrze? )
Wstalam o 6..
Mój maly skutecznie w każdy week budzi się o 6 albo przed!!! A tygodniu nawet po 8… grrr

Phoenix – mi wychodzilo po 40 minut już przy 30 dniu i było ciezko :/ pyzatym jak dziecko kweka z wozka to ciezko się skupic :/ niestety musiałam odpuścić, szkoda bo pare dni ( chyba z 4 ) i ukończyłabym .. co do powtórzeń to ja robilam obydwoma, tak jak przy 1 dniu wszystko tylko zwiększając liczbe adekwatnie do danego dnia..

Alusia - &&& za dzieciaczki, co do mleka to nie mam pojecia, moze ten starszy tak ale mlodsze to nie wiem :confused:
Gaja – wymienmy się piersiami i będziemy zadowolone ;-) do mojej sylwetki pasowaly moje B za którymi tęskno mi…i szybko wracaj :)

reklama
Mateuszkowa dzień dobry :-) ocet na czczo przed posiłkiem a wieczorem przed snem :-) wyspałaś się? No moi maja podobnie. W tygodniu śpia do 8 a w weekend do 6.30 :-) a jeszcze jak ja gdzieś musze rano jechać i zostają z Panem Mężem to wstają o 9 :wściekła/y:

Edysiek moi teściowie śpią do 10/11 a ja uważam że szkoda dnia i też wole wstać wcześniej :-D chociaż mam więcej dnia :-D

alusia z wyspaniem troche ciezko :p bo maly wlasnie usypia na 1 drzemke a ja niestety nie :-D
dobrze ze ten ocet tak wypilam w takim razie, maz tez od dzis pije i strasznie mu smakuje.. :eek::eek:
moj maz tez tak spal do poludnia a chodzil spac o 2 w nocy.. ale ja go przestawilam ;-) szkoda dnia jak mowisz, zwlaszcza jak juz jest cieplo i dzien dluzszy!
a mam nowy cel - musze wejsc w moje krtokie spodenki jeansowe i wygladac dobrze!! i musze w nich usiasc bez problemu :sorry:( po przeanalizowaniu, stwierdzilam, ze w bikini zmieszcze sie zbyt szybko bo jest rozciagliwe :/ )

Mateuszkowa ale mi ten ocet też już smakuje i jakoś nie moge się bez niego obyć ostatnio :-) uzależniłam się chyba :-) no cel masz super :-D:-D ja jakos nie mam szczególnie celu w ubraniach ale chce poprostu lepiej wyglądać :-D
Kurcze Olek jest dzisiaj strasznie zmierzły... tylko by siedział na kolanach i rozrabiał:wściekła/y: wrrr ... położyłam go do łóżeczka pewnie nie zaśnie ale chociaż jest cicho :wściekła/y::wściekła/y:
Mój mąż spi dlugo ale po nockach ... np teraz pracowal na 18.30 to kolo 3 był w domu to śpi tak do 10/11 :-)

alusia - przewertrowalam google w poszukiwaniu czosnku i mleka i mamuski daja dzieciakom nawet juz tym ktore skonczyly rok, oczywiscie jesli w ogole twoje tknie taki "przysmak" , pisaly ze najlepsze efekty daja dluzsze stosowanie czosnku np. pol zabka co drugi dzien ( do mieska, albo w jakims innym daniu ), moj juz usnal wiec spokoj :-D:-D:-D, co do tych spodenek, kupilam je jakies 2 lata temu i musze w nie wejsc!!! w ogole przez ostatnie 5 lat malo co zmienilam garderobe :eek::eek::eek: a moze juz powinnam ?moze jako matce nie przystoji mi ubierac sie w podkoszulki z tłitim :sorry:, jeansy i tenisowki ??? kurcze... moja kolezanka po urodzeniu dziecka wymienila cala szafe na ubrania w stonowanych kolorach bo " mi jako matce juz nie pasuje sie tak ubierac" ... hmmmmmmmm...
po 10:00, ide z malym do dentysty bo ma jakies dziadostwo na dziaselka a nie jest to zabek ani afta, ma juz to z miesiac, nie rosnie nie maleje..

I ja wolę rano wstać, zrobić co mam do zrobienia i mieć spokój :tak: W weekendy zwykle nie śpimy dłużej niż do 8 i to my wcześniej wstajemy niż Angela.
No a moi teściowie to wogóle wcześnie wstają, bo czasem to już po 5 się tłuką.

Mateuszkowa dzięki za info co do tego czosnku już im zrobiłam i piją :-) dodałam miodu jeszcze żeby mieli to słodkie i piją na szczęscie :-) a co do garderoby to ja nie wymieniałam od 3 lat ale w sierpniu mam urodziny licze na dużo kasy to wtedy będe już chuda to sobie wymienie garderobe :-) a co do tenisówek i koszulek to wszystko zlaezy od Ciebie :tak: jak się czujesz w tym dobrze to przecież nie bedziesz na sile w żakietach chodzić he :-D

Edysiek u mnie teściowa śpi czasami nawet do 13 !! :wściekła/y: ale oni tam na dole nie jedy obiadw tylko ze słoików gotowe dania no i non stop imprezują :wściekła/y:

alusia szpilki tez sa czasem ( a raczej cos nizszego od szpilek bo maz wyzszy tylko 3 cm :/ a ja to juz jak zyrafa wygladam i tak :/ ), no to masz imprezowych tesciow!!! hahaha super :-D

edysiek - moi tesciowie tez tak spia no ale to chyba inne pokolenie :p tesciu jeszcze w dzien spi, a taki grubas ze szok! cukrzyce ma, "chwali" sie tym na okolo oczekujac wspolczucia a pozniej zre kremowki i inne.. :cool::cool: opieprzanie nic nie daje w jego wypadku wiec... :cool::cool:

wiecie ze po occie nie chce mi sie jesc?? kurcze to dziala :D

Mateuszkowa no ja tam raczej lubie teśćiów ale wkurza mnie to ich imprezowe życie :wściekła/y: bo potem szaleją do 3 nad rane i budzą mi dzieciaki :dry::dry: a co do szpilek to właśnie ja lubie bardziej elegancki styl :-D uwielbiam sukienki,spodniczki,szpilki no ale przy tej wadze to nie moge nawet nic fajnego na siebie kupić :wściekła/y: a jeść się tak nie chce z 30 mniut :-) potem zaczyna ssać w żołądku
:-D

reklama
Do góry